РЕПОРТЕР БГ

Национална телевизия „България 24“, стартира инициативата „РЕПОРТЕР БГ“ имаща за цел, да даде възможност на всеки, да се изяви като репортер на медията. Най-добрите материали влезли в новинарския ни поток, ще бъдат заплатени в размер до 1000 лева, в зависимост от натрупания рейтинг и хонрарната политика на телевизията!

Ако Сте свидетел на административнни нарушения или злоупотреби от страна на държавната и общински администрации, политици и публични личности, престъпления от всякакъв характер или престъпно бездействие… Ак сте видели необичайно събитие като уникално природно явление, пътно-транспортно произшествие, извънредна ситуация от всякакъв мащаб или смешни и странни житейски случки… Наблюдение на НЛО, явление в изкуството, което не се вписва в рамките на нормалното, или свидетелство за безумството на фанатични спортни фенове, празнични мероприятия или митинги и шествия, и т.н. … Смело снимайте това, което е привлякло вниманието Ви с мобилен телефон, фотоапарат или видеокамера и побързайте да ни го изпратите като файл или линк на адрес: reporter.bulgaria24.tv@gmail.com !

ВНИМАНИЕ: Не пропускайте да коментирате видеото или да ни изпратите кратко описание, за да могат зрителите да чуят Вашия разказ за събитията, както и да ни предоставите контакт за обратна връзка с Вас, за евентуално изплащане на Вашия хонорар!

Всеки изпратил видео или снимков материал, автоматично предоставя правата му за излъчване на „България 24“ за неограничен период от време и брой излъчвания!

Национална телевизия