Untitasdasdled

Роми пребиха републиканския шампион по кану-каяк

Републиканският шампион по кану-каяк Борис Недялков е в болница след побой в центъра на Видин. Момчето е с комоцио, травма на челюстта и охлузвания по лицето, съобщи NOVA.
Участник в олимпийски игри и многократен шампион на България по кану-каяк, сега Борис Недялков лежи в болница, защото в събота срещу неделя той и брат му са били нападнати. Момчетата се прибирали от дискотеката и спрели да си купят закуски.
„След което ни връхлетя група цигани, които преди това влязоха в словесна битка с нас. Имаше изказвания като: „Хайде да ги бием тези българи““, разказва Борис Недялков.
Думите обаче били само началото на конфликта.
„Опитахме се да потушим по нормален и цивилизован начин проблема, но не успяхме, за съжаление, и един от тях нападна брат ми. Аз тръгнах да го защитавам и бях ударен с предмет по главата“, разказва Борис.
Тогава той губи съзнание, но добре си спомня, че биячите били петима.
„Преди да изгубя съзнание, мисля, че всички бяха върху мен“, разказва още Борис.
Побоят е станал пред заведение за бързо хранене, което се намира само на 50 метра от полицията във Видин.
Борис е приет в болница, а полицията задържа двама – братята Людмил, на 18 години, и Асен, на 21. Те имат друга версия за случилото се пред закусвалнята и отричат казаното от Борис Недялков.  Прокуратурата във Видин установява кой точно е извършителят на нападението, като има съмнение, че нападателите са били повече от двама.

снимка: novitebulgari.com

Comments

comments