Видео клипове

През 2018 г. рансъмуер атаките ще бъдат най-разпространените кибер престъпления

Рансъмуер атаките ще бъдат най-разпространените кибер престъпления през 2018 година. Те представляват тип зловреден софтуер, който блокира достъпа на жертвите до компютъра им и изисква плащането на откуп. Това коментира Гергана Анева от Държавна агенция „Електронно управление“ по повод  Международния ден за безопасен интернет. Пред екипа на ТВ България 24 експертът посочи, че все пак има някои основни правила, които могат да направят сърфирането ни в интернет по безопасно. Кои са те вижте в следващото видео.

https://www.youtube.com/watch?v=35SJ6WkEW3U&feature=youtu.be

Снимка:Kapital.kz

Скандално: Белград иска да настани мигранти в Западните покрайнини

Коментар на Стефан Грънчаров от ВМРО за случващото се в Западните покрайнини.

Битката за българщината в Босилеград продължава

Проблемите в Босилеград се задълбочават. От държавна агенция за българите в чужбина и ВМРО БНД стартират съвместни действия с КИЦ “Босилеград“ в помощ на сънародниците ни там.

 

Журналистът Пламен Йотински за Западните Балкани и българската визия

Представители на българската държава обещават българското председателство на Съвета на ЕС да отдели специално внимание на Западните Балкани и тяхната европейска перспектива. Това е особено актуален въпрос на фона на политическите сътресения в Република Македония и засилването на националистическата реторика между Сърбия и страните, населени с албанци. За мнение и коментар търсим главния редактор на агенция БГНЕС Пламен Йотински:

Според Вас, как се формулира от българска страна посланията към Западните Балкани преди председателството на Съвета на ЕС?

Защо според вас е недопустимо да се сочи Сърбия като по-напреднала страна в отношенията си с ЕС?

Как ще коментирате скандала, който протича в Република Македония с разкритията за намеса на сръбски агенти във вътрешните работи на страната?

Днес македонските медии излизат с разкритие, че руските дипломатически и тайни служби в продължение на почти 10 години са пречили на членството на страната в НАТО и са се намесвали във вътрешните ѝ работи, Руското посолство е централа на влияние, руски агенти от Белград и София са шпионирали в Скопие. Странно ли е, че информация за такава дейност на чужди агенти на наша територия се получава от Македония? Възможно ли е българските служби да не са знаели за това?

Обявиха имената на министрите в новото правителство

След като Бойко Борисов събра тази сутрин в централата на ГЕРБ бъдещите министри стана ясен съставът на правителството. Министър-председател ще бъде Бойко Борисов. Вицепремиерите ще бъдат 4-ма, двама от тях са от ,,Обединени патриоти“ – лидерът на патриотите от ВМРО Красимир Каракачанов и Валери Симеонов. Заместник министър-председател по икономическата и демографската политика e Валери Симеонов, а заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и министър на отбраната – Красимир Каракачанов; Другите двама заместници на Борисов са Томислав Дончев и Екатерина Захариева. Утре парламентът ще гласува съставът на новото правителство. Подробности от репортерът ни Гергана Якимова във видеото.

,,Точка на кипене“ 24.04.2017г.

Тема: ,,Кой и защо дрънка оръжие на балканите?“
Гост: Райна Асенова – Завеждащ ,,Балканска редакция“ на БТА
Водещ: Людмил Митакев

,,Точка на кипене“ 31.03.2017г.

Тема: ,,Тъмни облаци над Балканите“
Гост: Борислав Ангелов – политолог
Водещ: Людмил Митакев

,,Точка на кипене“ 27.03.2017г.

Тема: ,,Европа на различни скорости“
Гост: Димитър Гърдев – политически анализатор
Водещ: Людмил Митакев

Блокадата на патриотите спря избирателите от Турция, за сега

Спряха автобусите с избиратели от Турция, след като Обединени патриоти блокираха и трите ГКПП-та с Турция. От мястото на събитието ГКПП ,,Лесово“ коментира Искрен Веселинов от патриотите от ВМРО:

Патриотите блокираха границата с Турция срещу изборните екскурзианти

Действията на патриотите са в отговор на откритата намеса на турското правителство във вътрешната политика на България и в изборния процес за предстоящото Народно събрание.
Гергана Якимова от ГКПП ,,Капитан Андреево“
В студиото Гита Манолова