Видео клипове

Untitled

Скандално: Белград иска да настани мигранти в Западните покрайнини

Коментар на Стефан Грънчаров от ВМРО за случващото се в Западните покрайнини.

photo_verybig_671456

Битката за българщината в Босилеград продължава

Проблемите в Босилеград се задълбочават. От държавна агенция за българите в чужбина и ВМРО БНД стартират съвместни действия с КИЦ “Босилеград“ в помощ на сънародниците ни там.

 

ала

Журналистът Пламен Йотински за Западните Балкани и българската визия

Представители на българската държава обещават българското председателство на Съвета на ЕС да отдели специално внимание на Западните Балкани и тяхната европейска перспектива. Това е особено актуален въпрос на фона на политическите сътресения в Република Македония и засилването на националистическата реторика между Сърбия и страните, населени с албанци. За мнение и коментар търсим главния редактор на агенция БГНЕС Пламен Йотински:

Според Вас, как се формулира от българска страна посланията към Западните Балкани преди председателството на Съвета на ЕС?

Защо според вас е недопустимо да се сочи Сърбия като по-напреднала страна в отношенията си с ЕС?

Как ще коментирате скандала, който протича в Република Македония с разкритията за намеса на сръбски агенти във вътрешните работи на страната?

Днес македонските медии излизат с разкритие, че руските дипломатически и тайни служби в продължение на почти 10 години са пречили на членството на страната в НАТО и са се намесвали във вътрешните ѝ работи, Руското посолство е централа на влияние, руски агенти от Белград и София са шпионирали в Скопие. Странно ли е, че информация за такава дейност на чужди агенти на наша територия се получава от Македония? Възможно ли е българските служби да не са знаели за това?

a1bb881dd56c0d19f82d10d158f2db19

Обявиха имената на министрите в новото правителство

След като Бойко Борисов събра тази сутрин в централата на ГЕРБ бъдещите министри стана ясен съставът на правителството. Министър-председател ще бъде Бойко Борисов. Вицепремиерите ще бъдат 4-ма, двама от тях са от ,,Обединени патриоти“ – лидерът на патриотите от ВМРО Красимир Каракачанов и Валери Симеонов. Заместник министър-председател по икономическата и демографската политика e Валери Симеонов, а заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и министър на отбраната – Красимир Каракачанов; Другите двама заместници на Борисов са Томислав Дончев и Екатерина Захариева. Утре парламентът ще гласува съставът на новото правителство. Подробности от репортерът ни Гергана Якимова във видеото.

fghjk

,,Точка на кипене“ 24.04.2017г.

Тема: ,,Кой и защо дрънка оръжие на балканите?“
Гост: Райна Асенова – Завеждащ ,,Балканска редакция“ на БТА
Водещ: Людмил Митакев

Untitled

,,Точка на кипене“ 31.03.2017г.

Тема: ,,Тъмни облаци над Балканите“
Гост: Борислав Ангелов – политолог
Водещ: Людмил Митакев

ffff

,,Точка на кипене“ 27.03.2017г.

Тема: ,,Европа на различни скорости“
Гост: Димитър Гърдев – политически анализатор
Водещ: Людмил Митакев

17362505_1799741790051577_3462128256006714903_n

Блокадата на патриотите спря избирателите от Турция, за сега

Спряха автобусите с избиратели от Турция, след като Обединени патриоти блокираха и трите ГКПП-та с Турция. От мястото на събитието ГКПП ,,Лесово“ коментира Искрен Веселинов от патриотите от ВМРО:

17440182_10210236997094389_534670606_n

Патриотите блокираха границата с Турция срещу изборните екскурзианти

Действията на патриотите са в отговор на откритата намеса на турското правителство във вътрешната политика на България и в изборния процес за предстоящото Народно събрание.
Гергана Якимова от ГКПП ,,Капитан Андреево“
В студиото Гита Манолова

Untitled

,,ТОЧКА НА КИПЕНЕ“ – 20.03.2017Г.

Тема: ,,Борбата с корупцията“
Гост: Емил Димитров – Ревизоро
финансов ревизор
Водещ: Людмил Митакев