Любопитно

Изкупува коли за бракуване

Ако имате стар или повреден автомобил, който вече не ви е нужен, може би сте се чудили какво да направите с него. Да го продадете на части? Да го оставите да ръждеее на двора си? Да го подарите на някой? Или да го предадете за рециклиране?

В тази статия ще ви разкажем защо най-добрият вариант е да изберете последното. Не само ще се отървете от ненужния си автомобил, но и ще получите добра цена за него, като същевременно ще допринесете за опазването на околната среда.

Калкулатор за коли за скрап

За да научите колко пари можете да получите за вашия автомобил, няма нужда да търсите оферти от различни фирми или да се занимавате с търговци. Всичко, което трябва да направите, е да посетите нашия сайт www.ecometal.bg и да използвате нашия калкулатор за коли за скрап.

Той се намира на главната страница на сайта, където може да въведете данните за своя автомобил, който искате да бракувате. Трябва да посочите марката, модела, годината на производство, типа на двигателя, пробега, състоянието и дали имате всички необходими документи. След като попълните всичко необходимо, в рамките на не повече от минута ще научите цената, която може да получите, ако го оставите за рециклиране при нас.

Цената се определя на база на теглото на автомобила, съдържанието на метал в него, текущата борсова цена на скрапа и други фактори. Можете да бъдете сигурни, че ще получите най-добрата възможна оферта за вашия автомобил, без скрити такси или комисионни.

Безплатен транспорт от адрес на клиента

Ако сте съгласни с цената, която ви предлагаме, ние ще се погрижим за всичко останало. Няма да трябва да се занимавате с транспортирането на автомобила до нашата база за рециклиране, защото ние ще дойдем до мястото, където се намира колата и ще я извозим за своя сметка.

Цената, която се договорим да заплатим за вашия автомобил, няма да бъде намалена за транспортирането му. Това е едно от предимствата на нашата фирма, което ни отличава от конкуренцията. Ние ценим времето и усилията на нашите клиенти и не искаме да ги обременяваме с допълнителни разходи или затруднения.

Удостоверение за дерегистрация пред КАТ

За всеки закупен автомобил издаваме документ за бракуване, с който бързо и лесно отписвате колата от КАТ, а с това я снемате от отчет и в Общината, за да спрат вървят данъците за нея. Така че незабавно получавате допълнителни финансови стимули.

Документът за бракуване е валиден и признат от всички институции и организации, които се занимават с регистрацията и контрола на автомобилите. Ние сме лицензирана фирма за рециклиране на коли за скрап и работим в съответствие с всички законови изисквания и норми.

Най-добрите цени за скрап автомобили в България

Нашата организация цени всеки ден борсовата цена на скрапа и актуализира цените на колите за скрап своевременно, когато настъпи промяна. Като за над 20 години дейност на територията на цялата страна сме доказали по безспорен начин, че успяваме да даваме най-високата цена на колите за скрап, които изкупуваме.

Ние не правим компромиси с качеството на нашите услуги и с уважение отношение към нашите клиенти. Ние сме честни, коректни и професионални в това, което правим. Ние не ви даваме изкушаващи обещания, а реални резултати.

Бързи пари за скрап коли

Заплащането става в брой на място, по време на качването на автомобила за бракуване на нашата Пътна помощ, за извозване, с необходимата документация за КАТ. Като допълнително се съобразяваме с клиента за най-доброто време, в което може да се осъществи това, тъй като диспечерите в колцентъра ни работят без почивен ден и може да реагираме бързо на изискванията на клиента.

Свързани теми:  Какво е социално подпомагане?

Ние знаем, че вие имате нужда от парите си възможно най-скоро и не искаме да ви задържаме. Ние ви плащаме веднага, без да ви караме да чакате или да попълвате сложни формуляри. Ние ви улесняваме процеса на продажба на вашия автомобил за скрап.

Вижте още

Иновативни технологии: Как променят света?

Valeria

Google планира да премахне бисквитките до каря на 2024 година

Valeria

От къде изгрява слънцето