Любопитно

Как да гледам онлайн филми на смарт телевизор

Как да гледате филми онлайн на вашия Smart TV

Гледането на филми е отличен начин да се отпуснете и да релаксирате след дълъг работен или учебен ден. След като услугите за стрийминг като Netflix, Hulu и Amazon Video станаха толкова популярни, на много хора вече дори не им се налага да ходят на кино, за да гледат филми. Независимо дали имате достъп до телевизор с голям екран или не, има много начини да се наслаждавате на любимите си филми от дома. Прочетете за повече информация относно гледането на филми онлайн на вашия смарт телевизор. Смарт телевизорът е телевизор с вградена интернет връзка, както и с операционна система с предварително инсталирани приложения, които могат да се актуализират с течение на времето. Ако имате интелигентен телевизор, може да не го знаете, защото в днешно време производителите не рекламират много често продуктите си като “интелигентни”. Умните телевизори вече са нещо обичайно, но те не са единственият начин, по който можете да гледате филми на телевизора си! Ето няколко чудесни начина, по които можете да го направите още сега!

Услуги за стрийминг

  • Hulu – Услуга за стрийминг, която ви позволява да гледате текущи епизоди на избрани телевизионни предавания. – Amazon Prime Video – Абонаментна видеоуслуга, която предлага селекция от филми и телевизионни предавания за стрийминг. – Netflix – Абонаментна видеоуслуга, която предлага селекция от телевизионни предавания и филми за стрийминг. – PlayStation Vue – Абонаментна видеоуслуга, която предлага избор от телевизионни предавания и филми за стрийминг. – Philo – Услуга за стрийминг, която предлага избор от телевизионни предавания и филми за стрийминг. – Sling TV – Абонаментна видеоуслуга, която предлага избор от телевизионни предавания и филми за стрийминг. – YouTube – Онлайн видео услуга, която ви позволява да гледате видеоклипове, включително филми. – Crackle – Услуга за стрийминг, която предлага избор от филми и телевизионни предавания за стрийминг.
Свързани теми:  Как да ми дойде цикъла ако закъснява

Гледайте филми онлайн с услуга за стрийминг

  • Amazon Prime Video – Amazon Prime Video е един от най-добрите начини за гледане на филми онлайн. Можете да гледате множество страхотни филми с членство в Amazon Prime, а освен това ще имате достъп и до отлични телевизионни сериали и друго оригинално съдържание на Amazon. Ако сте нови потребители на Amazon Video, можете да се регистрирате за 30-дневен безплатен пробен период, за да го изпробвате.
  • -Netflix – Netflix е една от най-популярните услуги за стрийминг и за това има основателна причина. Можете да гледате много страхотни филми в Netflix, както и много популярни телевизионни сериали. Можете дори да създадете списък с филми, които искате да гледате, и тя ще ви препоръча други филми.
  • Hulu – Hulu разполага с огромен избор от отлични филми и телевизионни сериали и е достъпна на голямо разнообразие от устройства, така че можете да я гледате навсякъде. Можете да изпробвате Hulu безплатно за един месец, за да видите какво предлага, преди да се ангажирате с абонамент.

Гледайте филми по заявка с интернет видео услуга

  • Crackle – Crackle е безплатна услуга за стрийминг, която предлага много B-филми и класически телевизионни предавания, както и известно оригинално съдържание. Можете да гледате Crackle на голямо разнообразие от устройства, включително конзоли за игри, смарт телевизори и дори някои смарт високоговорители като Amazon Echo.
Свързани теми:  От къде изгрява слънцето

Гледайте филми безплатно с приложения за излъчване

  • PBS – PBS ви позволява да гледате много от любимите си телевизионни предавания онлайн, включително The Great British Baking Show и Doctor Who. Можете дори да гледате предавания на живо, ако имате интернет телевизия (като Sling TV) или телевизор с достъп до интернет. – CBS All Access – Ако сте почитатели на предавания на CBS, като “Теория за големия взрив” или “NCIS”, можете да гледате тонове страхотно съдържание в CBS All Access. Можете да го използвате и за предаване на живо на CBS, ако вече имате интернет телевизия. – Hulu – Hulu е дом на много страхотни телевизионни сериали, включително Seinfeld и Modern Family. Можете да предавате на живо определени предавания в Hulu или да гледате пълните сезони след излъчването им. – NBC – NBC ви позволява да гледате много от любимите си телевизионни предавания онлайн, включително The Voice, This is Us и Saturday Night Live. – PBS – PBS ви позволява да гледате много от любимите си телевизионни предавания онлайн, включително The Great British Baking Show и Doctor Who. Можете дори да гледате предавания на живо, ако имате интернет телевизия (като Sling TV) или телевизор с достъп до интернет. – YouTube – YouTube е един от най-добрите начини за гледане на безплатни филми онлайн. В YouTube можете да гледате много пълнометражни филми, както и телевизионни предавания и друго видеосъдържание.
Свързани теми:  Казино с първоначален бонус без депозит


Гледането на филми е чудесен начин да прекарате време със семейството и приятелите си, независимо къде се намирате. С толкова много начини за гледане на филми онлайн в наши дни може да се окаже, че дори не е необходимо да излизате от къщи! Без значение какво устройство използвате, можете да гледате филми онлайн с почти всяка услуга за стрийминг. При толкова голям избор със сигурност ще намерите нещо, което да ви хареса, независимо от настроението, в което се намирате.

Вижте още

Подарък за класна! Защо да изберем персонален подарък по поръчка?

Ева Гроздева

Как да напълнея

Емил Петров

Еднаквите числа

Емил Петров