Любопитно

Как да изтегля видеоклипове от YouTube

Как да изтегля видеоклипове от YouTube

Знаете ли как да изтеглите видеоклипове от YouTube?


Случвало ли ви се е да искате да си пуснете музика в банята , но да нямате интернет, или да сте в планината, където няма обхват? Е , в такива случаи изтеглените песни вършат чудесна работа. Можете бързо да изтеглите видеоклипове от YouTube на компютъра си чрез Интернет – като видео или аудио файл. Има няколко уебсайта, които преобразуват URL адресите на видеоклиповете във файлове за изтегляне. Използвахме конвертора на YouTube от safefrom.net като пример за нашите инструкции . Като алтернатива ще ви покажем програма за компютъра, с която са ви достъпни още повече функции за изтегляне.


Първа стъпка
Първо копирайте URL адреса на видеоклипа в YouTube, който искате да изтеглите. След това отворете безплатния YouTube конвертор от safefrom.net .


Втора стъпка:
Поставете URL адреса на видеоклипа в предоставеното поле. След това кликнете върху „ Изтегляне “. След това изтеглянето ще започне. Можете да посочите място за съхранение на вашия компютър или да намерите видеоклипа в изтеглените файлове. Можете също да изберете желаното качество на видеото .

Свързани теми:  Еволюцията на уеб разработката и нейните съвременни тенденции

Изтеглете видеоклип от YouTube с 4K Video Downloader


4K Video Downloader ви позволява да изтеглите видеоклипове, плейлисти, канали и субтитри от YouTube – дори и в 4K резолюция. На първо място, трябва да изтеглите и инсталирате 4K Video Downloader . След това можете да следвате нашите инструкции стъпка по стъпка .


Първа стъпка
Стартирайте програмата и копирайте връзка към YouTube. За да направите това, маркирайте URL адреса, след това щракнете с десния бутон и изберете ” Копиране “. Освен това можете да натиснете клавишите [Ctrl] + [C] .


Втора стъпка:
След това преминете към 4K Video Downloader. Това автоматично разпознава, че сте копирали връзка. Затова изберете „ Вмъкване на връзка “.


Трета стъпка
Програмата автоматично анализира вмъкнатата връзка. След това ще ви бъдат показани опции за изтегляне. Можете да персонализирате формата, както и качеството на видеото. По желание можете да изтеглите и субтитрите . Настройте настройките според вашите изисквания и изберете място за съхранение чрез ” Избор “. След това изтеглянето започва с „ Изтегляне “. Можете да отворите изтегленото видео директно от програмата или да отидете до мястото за съхранение на вашия компютър с помощта на Explorer.

Свързани теми:  Как да привлечем любовта със силата на мисълта

Вижте още

Как да купя биткойни

Емил Петров

Как да спрем хремата за 5 минути?

Емил Петров

Какви са най-популярните идеи за коледно парти тази година?

Емил Петров