Любопитно

Как да разбера дали е спала с друг

Как да разбера дали е спала с друг

Как да разбера дали е спала с други наистина ли ми е вярна? Не получавате ли това странно усещане понякога, когато половинката ви постоянно гледа мобилния си телефон и не знаете с кого си пише? Не се притеснявайте, не искаме да ви убеждаваме в неоснователно недоверие. В крайна сметка ревността е също толкова токсична за връзката, колкото и изневярата. Въпреки това трябва да сте нащрек.

Не можете и не трябва веднага да заключите от нова прическа или привличащо вниманието червило, че вашият партньор ви изневерява. За това са необходими по-ясни доказателства. Въпреки това не е невъзможно да се издири непознат с прости средства. „Ако познавате добре половинката си и всъщност сте внимателни, можете да разберете дали изневерява“, казва треньорът по любов Мелани Митмайер.

Признаци, че жената изневерява:

1.Поглежда по-често мобилния си телефон или постоянно седи пред компютъра

Бинго! Сигурно отдавна е изключила звука за входящи съобщения. Ето защо тя рефлексивно гледа смартфона на всеки 2 минути. Когато попитате кой пише, тя отговаря (твърде бързо) с „О, никой“ или името на най-добрия си приятел. Когато искате да погледнете дисплея, тя отдръпва устройството и се смее. Мобилният телефон винаги е с дисплея обърнат надолу – и гарантирано не е в обсега Ви.

Свързани теми:  Как да прогоним котки?

2. Тя променя паролите си или настройва Touch ID

Знаете ли ПИН кода на смартфона на любимия човек? Опитай отново. Не говорим за шпионаж . Ако обаче е променила кода, това е ясен знак, че се страхува, че може да видите нещо, което не трябва.

 Допълнителни доказателства: Историята на браузъра на вашия компютър винаги се изтрива.

3. Мирише странно, когато се прибере

Ако тя изведнъж замирише на храна за вкъщи, въпреки че не обича картофи и бургери, това не трябва да е предупредителен знак. Може да получи миризмата в столовата или на обяд с колеги. Моторното масло, димът, алкохолът или мъжките парфюми, от друга страна, говорят различно нещо.

 Допълнителни доказателства: Тя дърпа облак аромат зад себе си, който не познавате, и си взима душ веднага след като се прибере у дома.

4. Преоблича се и се гримира повече

Чекмеджето за пране е пълно с нови дантелени бикини?  Но не е нужно първо да се ровите в гардероба ѝ. Нещата могат да бъдат много по-фини. Например, често ли носи отново високи токчета и наскоро започна да обръща голямо внимание на грима си? Допълнителни доказателства: тя пазарува по-често, стои с часове в банята и си прави много селфита.

Свързани теми:  Иновациите в интериора за 2024 година: акцентна стена в спалнята

Вижте още

Как да различим бронз от месинг?

Емил Петров

Как да заспим по-лесно

Емил Петров

Как да погася няколко бързи кредита

Емил Петров