Здраве и красота

Как да се отървем от чревните паразити по естествен начин

Как да се отървем от чревните паразити по естествен начин

Знаете ли как да се отървем от чревните паразити по естествен начин?


Много малко хора знаят, че някои храни имат повишен бактериологичен, вирусологичен и паразитен риск. Там се включват преди всичко суров колбас, недостатъчно сготвено месо и черупчести мекотели. Паразити като живи организми, включително амеби и лямблии, но също и чревни червеи като тении, острици и кръгли червеи, навлизат в храносмилателния тракт чрез ежедневна диета, където се размножават и натоварват имунната система. Но не само храната пренася паразитите; лошата хигиена също може да увеличи риска.


Това заразяване обаче не е проблем само в трети страни от дълго време, където най-честата причина е замърсената вода … и със сигурност вече не е изолиран случай … В тази страна почти всеки втори човек е засегнат от него. Световната здравна организация изчислява, че над 3 милиарда души по света са засегнати от заразяване с паразити.


Ефективният режим за премахване на чревните паразити включва нисковъглехидратна диета. В допълнение към всички подсладители, зърната от всякакъв вид също трябва да се избягват, тъй като захарта се счита за място за размножаване на паразити. Ленените семена и карамфилът имат поддържащ ефект. И двете в комбинация са естествено лекарство, което не само се бори с паразитите и подпомага възстановяването на чревната флора, тези две храни могат да се използват и превантивно. За едно лечение приемате 1 супена лъжица карамфил и 10 супени лъжици ленено семе. Преработете двете съставки на прах в кафемелачка. Вземете 2 супени лъжици от това в продължение на 3-7 дни сутрин след събуждане.

Свързани теми:  В „ПИРОГОВ“ СТАРТИРА КАМПАНИЯТА ЗА ДАРЯВАНЕ НА КРЪВ


След почивка, която трябва да бъде толкова продължителна, колкото приемът, т.е. 3-7 дни, можете да повторите приложението. За профилактика можете да правите лечение на всеки 3 месеца. Въпреки това, една от най-важните превантивни мерки е добрата хигиена. Уверете се, че децата мият редовно ръцете си, тъй като са изложени на особено висок риск от заразяване.

Вижте още

Кои са най-добрите силиконови импланти за уголемяване на бюста?

Valeria

Изследване на нишова парфюмерия за мъже Откриване на скрити скъпоценни камъни в колекциите парфюми

Емил Петров

3 основни мъжки карго панталони за небрежен външен вид

Емил Петров