Любопитно

Как да си видя къщата от сателит?

Чудите ли се как да си видите къщата от сателит?

Чрез Google Street View не само е възможно да знаем адрес, до който ще отидем много преди нашето пътуване, но също така това ни позволява да се разсеем за известно време, знаейки как изглежда нашата къща и кой се появява в сателитната снимка на Google, въпреки че възможно е да не ги разпознаем напълно, тъй като лицата им са замъглени, но знаете какво имам предвид, сърфирането в Street View е нещо, което всички сме правили от време на време.  Как да видя къщата си с Street View

За да видите какво има около района на къщата ви или как изглежда фасадата според най-актуалната сателитна снимка на Google , следвайте тези стъпки.

– Отидете на Google Maps  от вашия компютър 

 -Въведете домашния си адрес в текстовото поле, опитайте се да бъдете възможно най-точни с данните, не забравяйте, че понякога има повече от една улица с едно и също име.

– Google Maps ще ви покаже точното местоположение на вашия дом с червена маркировка, в този момент ще можете да видите само улици, начертани на картата, за да видите улиците, както изглеждат в действителност, отидете на „Street View “

Свързани теми:  Как да пусна климатика на топло?

– Тази опция ще ви позволи да видите улиците и с помощта на човечето , оранжевата кукла, ще можете да ги обиколите виртуално.

– Плъзнете курсора до сайта, където искате да навигирате с помощта на куклата Google Street View, вашият водач във вашата виртуална обиколка. 

Други уебсайтове за сателитни изображения

Има и други уебсайтове, които предлагат сателитни изображения, като TerraServer, MapQuest и ESRI. Тези уебсайтове може да имат различни характеристики и функции от Google Maps или Bing Maps, така че си струва да ги проучите, за да намерите този, който работи най-добре за вас.

Използвайки сателитни изображения, можете да получите изглед от птичи поглед на вашата къща и околността и да изследвате света от уникална перспектива.

Вижте още

Кредит до заплата – решението когато ни трябват спешно пари

Ева Гроздева

Кой е написал Библията?

Емил Петров

Как да отслабнем в лицето

Емил Петров