Любопитно

Как да си направим тениска с надпис върху нея

Как да си направим тениска с надпис върху нея

Знаете ли как да си направите тениска с надпис върху нея?

Създаването на тениски с послание е отличен начин да разпространите информация за кауза, за която ви е грижа. Много хора се притесняват да носят дрехи с послание, защото смятат, че това ги кара да изглеждат твърде очевидно и странно. Ако се чувствате по същия начин, не сте сами! Но повярвайте ни, когато казваме, че няма по-добър начин да разпространите посланието си от този чрез тениски. Една тениска с послание може да окаже огромно въздействие върху аудиторията и да изпрати силно послание. Когато повечето хора си мислят за тениски с лозунг, те се сещат за нещо неубедително и скучно като: “Върви, отборе!” или нещо, което няма смисъл като: “Аз съм Световната купа”. Но ако това е направено правилно, тогава се получават фрази като: “Бъдете добри” или “Пестете вода, вземете душ с някого, когото обичате”.

Избор на послание за вашата тениска


Когато избирате послание за тениската си, помислете за каузата, за която се грижите, и за аудиторията, която искате да достигнете. Изброихме няколко примера, за да раздвижим творческия ви потенциал. – Вашата кауза: Права на животните. До кого искате да достигнете: Хората, които се интересуват от животните, но не участват активно в кампанията ви. – Вашата кауза: Прекратяване на глада по света. До кого искате да достигнете: Хора, които са загрижени за прекратяването на световния глад и искат да участват активно в подпомагането на каузата. – Вашата кауза: Насилие над деца. До кого искате да достигнете: Хора, които са загрижени за прекратяването на насилието над деца и искат да участват в подпомагането на каузата.

Свързани теми:  Как да спрем кашлицата за един ден?

Най-добрият вид послание: Бъдете позитивни


Уверете се, че тениската ви е позитивна и вдъхновяваща. Не искате да изпратите погрешно послание, особено ако се опитвате да повишите осведомеността за нещо като прекратяване на насилието над деца. Като казваме положително, нямаме предвид, че не можете да изпратите силно послание. Можете да изпратите силно послание, стига то да е положително. Например “Прекратяване на насилието над деца” може да бъде силно послание, но то не е положително, защото по същество казвате: “Искам да прекратя насилието над деца”. В това послание няма нищо положително. Вместо това бихте могли да изпратите положително и силно послание, например: “Можем да сложим край на насилието над деца”. Това послание е положително, защото казва: “Можем да сложим край на насилието над деца”, и е силно, защото казвате на хората, че можете да го направите.

Марки за тениски, на които можете да се доверите


Има много компании, които произвеждат тениски с отпечатани върху тях лозунги. Повечето от тези компании печелят парите си, като продават тениските на ниска цена. За съжаление, не знаете дали тениската няма да се свие, избледнее или да се развали. Когато избирате фирма за отпечатване на тениски, уверете се, че тя е с добра репутация. Реномираните компании ще имат политика, която ви защитава в случай, че нещо се обърка със закупените тениски. Освен това те няма да ви вземат много пари. За някои хора си струва да платят малко повече за качествени тениски. Но ако правите това с ограничен бюджет, можете да си купите евтини тениски, защото те са лесни за поправяне.

Свързани теми:  Любовен хороскоп

Как да си направим тениска


Има няколко неща, от които се нуждаете, за да си направите тениска: – Тениска. Очевидно е, че ви е необходима тениска, за да си направите тениска. Можете да си купите тениска или да си я направите сами. Ако правите тениска, уверете се, че купувате тениска, която е предназначена за отпечатване на лозунги. Ако купувате тениска, върху която да печатате слогани, уверете се, че на етикета ѝ пише “тениска”. – Тениска за принтиране. Необходимо ви е цифрово копие на вашето послание. Отново това може да се направи онлайн. Има много уебсайтове, които ви позволяват да качите изображението си и след това да го отпечатате върху тениската. Някои уебсайтове предлагат премиум услуга, която ви позволява да редактирате изображението си и да го калибрирате за най-добри резултати. – Принтер. За изработката на тениска ви е необходим принтер. – Преса за тениски. Пресата за тениски се използва за влагане на мастилото в плата. Това е понякога пренебрегвана част от изработката на тениска. Ако забравите да пресовате тениската, след няколко изпирания изображението ви ще бъде просто размазана каша.

Свързани теми:  Иновативни технологии: Как променят света?

Заключение


Създаването на тениски с послание е отличен начин да разпространите информация за кауза, за която ви е грижа. Когато избирате послание за тениската си, уверете се, че то е положително и вдъхновяващо, за да можете да изпратите силно послание. Когато става въпрос за отпечатване на тениски, уверете се, че разполагате с правилните инструменти и знаете как да ги използвате.

Вижте още

Как да изчистя вътрешната памет на телефона?

Valeria

Защо няма ток?

Емил Петров

Как да наблюдаваме друг телефон

Емил Петров