Любопитно

Как да си направя ринг за торта?

Чудите ли се как да си направите ринг за торта?

Ринговете за торта са полезен инструмент за печене на многослойни торти и създаване на красиви, професионално изглеждащи десерти. Въпреки че можете да ги закупите, възможно е да ги направите и сами само с няколко материала. В тази статия ще ви преведем през стъпките, необходими за направата на ринг за торта.

Съберете материалите

За изработването на пръстен за торта са ви необходими следните материали:

– Метална лента (може да се закупи от железарски магазин).

– Рулетка

– Клещи

– Метални пили

Измерете размера

Преди да започнете да създавате пръстен за торта, трябва да определите размера, който искате. Измерете диаметъра на тортата, която планирате да направите, и добавете 1-2 инча към измерването за малко допълнително пространство.

Изрежете металната лента

С помощта на клещи изрежете металната лента до дължината на диаметъра, който току-що изчислихте.

Оформете металната лента

С помощта на клещите оформете металната лента в кръг, като се уверите, че краищата леко се припокриват. Използвайте металната пила, за да изгладите грапавите ръбове.

Свързани теми:  Кои имена празнуват имен ден на Цветница?

Свържете краищата

След като сте оформили металната лента в кръг, е време да свържете краищата. Застъпете краищата и използвайте клещи, за да завъртите плътно ръбовете, като се уверите, че пръстенът е здраво закрепен.

Използвайте ринга за торта

Вашият ринг за торта вече е готов за употреба! Просто го поставете върху лист за печене или поставка за торта и покрийте вътрешността с хартия за печене или ацетат. Напълнете ринга с вашето кексово тесто и изпечете според инструкциите на вашата рецепта.

След като тортата приключи, използвайте нож, за да разхлабите краищата на тортата от ринга. Внимателно повдигнете ринга от тортата, оставяйки идеално оформен слой.

Изработването на ринг за торта е лесен и рентабилен начин за създаване на красиви торти в домашни условия. Като следвате тези стъпки, можете да създадете пръстен с индивидуален размер, идеален за следващия ви проект за печене.

Вижте още

Как се рисуват котки?

Емил Петров

Как да разберем дали имаме магия?

Емил Петров

Важна информация, която трябва да знаете за дюбелите за топлоизолация

Емил Петров