Любопитно Спорт

Как се става инфлуенсър?

Любопитствате как се става инфлуенсър?

Изберете ниша

Запитайте се: какво обичам да правя и как мога да го покажа по завладяващ начин? Например, повечето популярни блогъри за красота станаха известни с това, че публикуваха работата си като гримьори или фризьори. Някои влиятелни лица специализират във фентъзи външен вид, други в неонова коса. От Instagram те получават нови клиенти и оферти за сътрудничество с марки. Ако обичате да печете сладкиши, публикувайте снимка на процеса на готвене. Пишете за експериментиране с алкохолни коктейли и разказвайте истории, свързани с определен продукт.

Използвайте това, което имате

Не е необходимо да се регистрирате във всички социални мрежи, за да станете популярни. Регистрирайте новия си статус и опишете подробно биографията си. Това ще се отрази на атмосферата на вашия акаунт, както и ще обясни на абонатите ви в какво точно ще специализирате.

Превключване на състоянието

Използвайте настройките на Instagram, за да преобразувате профила си в „бизнес акаунт“. Това ще ви отвори нови възможности да улесните абонатите да се свързват с вас, да следват връзки и да правят поръчки. В допълнение, това ще ви даде възможност да видите статистика на мнения, реакции на абонати и коментари.

Свързани теми:  Как да се освободим от газовете

Изградете абонати

Обмисляйте внимателно всеки пост. Споделяйте само това, което вашата марка всъщност може да предложи. Любими пози за йога, ръчно изработени обеци, визуални бележки – посоката няма значение, просто следвайте собствения си стил. Поддържайте своята индивидуалност във всеки пост и не прекалявайте с хаштаговете – само два са достатъчни, за да увеличите максимално креативността си.

Запишете графика

Съобразявайте колко съдържание публикувате. Актуализирайте Instagram, Twitter и Facebook поне веднъж на ден. За видео блогърите добра схема е едно видео седмично по едно и също време.

Вижте още

Как да почистите бактериите от урината: съвети

Емил Петров

Как да си направя страница във фейсбук?

Емил Петров

Кога настъпва критическата при мъжете

joana