Спорт

Коя е най-добрата кредитна карта?

Какви предимства трябва да има най-добрата кредитна карта?

Важно е да се разбере, че най-голямата полза от кредитната карта е да улесни бизнес операциите. По същия начин, може да се получи финансиране чрез кредитна линия, която клиентът може да използва, когато му е удобно. Вижте на кои нюанси да обърнете внимание, когато избирате най-подходящата кредитна карта за вас.

Ниска или никаква годишна такса. Годишната такса е таксата, която банката начислява за концепцията, че се наслаждавате на картата през годината. За да се счита за най-добра, тази такса трябва да е много ниска или въобще да не съществува.

Ниска лихва. Годишният лихвен процент е решаващ, за да разберете колко струва финансирането при покупка. Колкото по-висок е лихвеният процент, толкова по-скъпо ще бъде финансирането. Например, ако закупите 2000 лева и ги финансирате с лихвен процент от 50% годишно, ще трябва да платите 3000 лева или допълнителни 50%. Въпреки това, ако лихвеният процент е 10% на година, ще трябва да платите само допълнително 200 лева на година. Тази точка е жизненоважна за финансовото благополучие

Свързани теми:  Кога да използвате кредит?

Ниски общи годишни разходи. В допълнение към лихвения процент, кредитните карти начисляват комисионни, които увеличават цената на продукта. ГПР включва лихвата плюс всички комисионни, които може да генерира. Продължавайки с предишния пример, ако годишният лихвен процент от 50% се добави към комисионните, той може да достигне 60 или 70%, което би увеличило размера на дълга от 2000 на 3400 лева.

Месеци без лихва. Това е едно от най-популярните предимства на картите. Клиентът може да избере кои покупки иска да финансира с този план. Като включите покупките в плана за безлихвените месеци, ще плащате нула процента лихва върху финансирането.

Широко приемане. Разбира се, кредитната карта трябва да се приема в повечето търговски обекти. Основните карти като VISA и MasterCard са широко приети в цялата страна. Научете за всички предимства на месеците без лихва и се възползвайте от тях.

Широка кредитна линия. Кредитната линия е кредитният лимит на картата. За да е удобна картата, тя трябва да има голяма кредитна линия, която да покрива нуждите на клиента.

Отлично обслужване на клиенти. Когато възникнат въпроси или проблеми, обслужването на клиенти има много предимства при получаването на помощ и разрешаването на проблема. Повечето големи банки имат поддръжка по телефона, но много малко предлагат отлично обслужване на клиенти, така че това е друго условие, на което можете да обърнете внимание.

Свързани теми:  Какво да правим, когато ни е скучно?

Източник: Кредитите – топ кредитни компании

Вижте още

Религиозни православни икони и тяхното значение

Емил Петров

Как да почистя сребро

joana

Защо хълцат бебетата?

joana