Любопитно

Скрито послание: Променете представите си за поднасянето на подаръци

Практиката за поднасяне на дар съществува откакто ни има и нас – хората. Не е важна стойността на покупката. Да зарадваме някого носи безценен заряд.

Находчиви търговци на нашето съвремие са намерили изцяло нов начин за изненада на близките ни. За да разберете какво точно имаме предвид, останете с нас и се запознайте с най-изобретателните подаръци от Ideinikbg.com.

Какво е всъщност подаряването

На пръв поглед, поднасянето на дар означава време, усилия и средства вложени от наша страна. При по-задълбочен анализ обаче можем да видим много повече от това.

Няма нищо, което да сравним с емоцията в другия, щом получи своята изненада. Колкото повече личен смисъл и подтекст носи подаръкът, токова по-голямо признание ще получите. Тук тотално изключваме сумата. Без значение дали ще вложите само 5 или 50 лева, важно е персоналното отношение, което засвидетелствате.

Нужен ли ни е повод

Може би изпадате в ужас с наближаването на всеки повод, който изисква вашата подготовка. Но как ще реагирате, ако не чакате такъв. Веднага ще ви кажем, че поднасянето на подарък без конкретна причина е най-голямата изненада, която може да организирате.

Свързани теми: 

Колега ви е помогнал за колата или ваша приятелка е показала своята подкрепа в тежък момент…именно подобни случаи се нуждаят от оригинална идея, която ще остави топли спомени, много усмивки и може би малко сълзи, но от щастие.

Не си позволявайте да подминавате дребните жестове на хората от обкръжението си. Точно те ни сплотяват и ни показват, че все още има добрина на този свят.

Лично послание

Изборът на каквато и да било вещ може би ще бъде оценен, но не може ни най-малко да се сравнява с персонализираните подаръци. Гравирани чаши, колажи и  календари със снимка, сервизи или просто сувенири, катинарчета за влюбени…изборът е толкова голям, че няма да ни е възможно да ви запознаем с всичко.

Никога не е излишно да вложите и личен принос в изненадата. Бъдете креативни и комбинирайте повече от едно предложение. Сега вече може да сте сигурни на 100%, че няма шанс за дублиране.

Никак не е трудно да зарадваме този, към който са насочени нашите мисли. Нужни са ви само няколко минути на страниците на Ideinikbg.com и идеите ще завалят от само себе си. Дали поводът е на мъж, любима, приятелка, съпруг, дете, баба, дядо или учител, оригиналните предложения ще ви избавят от безизходицата.

Свързани теми:  Какво знаем за най-ранната нарисувана Тайна вечеря

Бъдете мили и отговорни един към друг. Помнете, че не сме сами на този свят и всеки заслужава малко внимание. А то винаги се връща към нас, под формата на любов и нежни грижи. 

Източник изображение: https://pixabay.com/photos/sheet-music-gift-present-7214398/

Вижте още

Да запазим традицията: Содена питка с късмет за Бъдни вечер

Valeria

Как да накараме окото да спре да играе

Емил Петров

Как да спрем кашлицата за един ден?

Емил Петров