Любопитно

Създайте просторно пространство в спа стил с лукс и естествени облицовки

Уверени сме, че нашето предложение ще ви впечатли и ще ви предостави изключително усещане за релаксация и благополучие.

Вани

За несравнимо благосъстояние нищо не вдъхновява повече лукс от джакузито. Създайте свое собствено състояние на нещата, като добавите една от нашите системи за джакузи към съвместима вана (проверете системите за правилните опции). Джакузи системите за вана се състоят от няколко струи, които са интегрирани във ваната и които могат да бъдат позиционирани за успокояване и масаж на мускулите. Нашите хромотерапевтични системи имат струи, предназначени за специфични функции, като масаж на гърба или рефлексотерапия на краката. Много от нашите системи включват и вградени, променящи цветовете LED светлини, за да създадат успокояваща атмосфера, така че да можете да се отпуснете напълно.

Мокри душове и стаи

Що се отнася до хидромасажна вана, възползвайте се от най -новите иновации и джаджи, за да сте сигурни, че сте напълно поглезени. Възпроизвежда спа усещането с екстравагантна душ глава. Ние предлагаме фиксирани, термостатични душ глави с ширина до 300 милиметра (мм). Или добавете втора душ глава, известна като отклонител, за онези моменти, когато имате нужда от гъвкава душ глава с маркуч, за да се ориентирате, както желаете. Отклонителите се предлагат отделно или под формата на комплект за душ. И за луксозно изживяване при душ, потърсете душ глави с различни модели на пръскане. Опциите включват масаж, насищане и фино пръскане.

Свързани теми:  Как да се отървем от мравките в дома си: 15 естествени начина да ги държим настрана
Магазин за баня

Като алтернатива, изберете цифров душ. Този тип душ ви позволява да контролирате прецизно температурата и потока на водата от разстояние, така че можете да стартирате перфектно душа точно преди да стъпите в банята. Те имат множество програмируеми функции и работят заедно с водоснабдителни системи с високо налягане или с ниско.

Що се отнася до душ кабини, ние предлагаме набор от стилове и форми, които съответстват на разкошния вид. Голяма правоъгълна душ кабина създава усещане за шикозен спа център, създавайки въздействащ елемент в стаята и осигуряващ голямо пространство по време на душа. А що се отнася до вратите, потърсете голяма, двупанелна плъзгаща се врата, ако има достатъчно място, за да създадете просторен, силно въздействащ душ. За душ ваната избягвайте грозния дренаж и изберете скритата дренажна система, популярна в топ спа центровете.

Ако имате достатъчно място, помислете за подреждане на влажна стая. Те създават усещането за изискан спа център, позволявайки ви да се насладите на изживяването на душ кабина, която може да се побере във всяка баня, независимо от размера. Те също са чудесни, ако трябва да помислите за достъпността за вас или членовете на вашето семейство, тъй като те могат да бъдат инсталирани на пода.

Свързани теми:  Защо опаковъчните кутии от картон са толкова популярен избор?

Вижте още

Как да изтегля видеоклипове от YouTube

Колко струва една камила?

Емил Петров

Как да намеря трюфел без куче

Емил Петров