България

Хотели в Добринище с добро обслужване: Къде да останете за незабравим спомени

Когато става въпрос за почивка, ние търсим място, където да сме удобни и спокойни. Едно такова място е Добринище, малко градче разположено на 850 метра надморска височина, сред прекрасните Родопи. Добринище е любимо място за почивка през цялата година. В този уютен кът, където природата е във върхова форма, има много хотели, предлагащи различни услуги. В този материал ще ви представим списък на най-добрите хотели в Добринище с добро обслужване, които са нашата препоръка за незабравим почивен отдих в красивите Родопи.

1. Хотел “Добринище”

Хотел “Добринище” е средно голям, но уютен хотел, който предлага спокойна и приятна почивка. Хотелът разполага с 130 легла, които са обзаведени с всичко необходимо за удобството на гостите. Ресторантът в хотела е отличен, предлага качествена храна и напитки. На пет минути от хотела е градската минерална баня!

2. Хотел “Друм”

Хотел “Друм” е един от най-добрите хотели в Добринище с добро обслужване. Той разполага със 25 стаи и апартаменти, които са обзаведени в модерен стил и са изключително удобни. Хотелът предлага множество удобства, като механа, лоби бар, SPA , голям двор, бар и ресторант. Храната е отлична и много разнообразна. В “Друм” има множество дейности, които гостите могат да практикуват, като ски, каране на коне, ходене из планината.

Свързани теми:  Процедура по самостоятелно регистриране на фирма

3. Спа хотел “Русковец”

Хотел Русковеце най-популярният хотел в Добринище и се намира в центъра на града. Той предлага на своите гости изключително качество на услугите и персонала. В хотела има спа център, включващ минерален басейн, сауна и парна баня. От хотела може да се насладите на прекрасна гледка към Пирин.

Вижте още

За природата и любовта към пчелите

Ева Гроздева

БУРГАС ОТКРИ НАЙ-МОДЕРНАТА ИНСТАЛАЦИЯ ЗА БИОРАЗГРАДИМИ ОТПАДЪЦИ

Valeria

“Верига от думи” – спиращ дъха трилър, гостува в Благоевград

Ева Гроздева