Горещи теми

Как да изглеждате бляскаво без да харчите много пари?

Може да ви се иска да пазарувате онлайн нов бански костюм, защото вече мечтаете за бягство за следващия уикенд, но суровата реалност ви връща в града! Вие сте на работа и сте изправени пред постоянна… битка с жегите в офиса или със задължения, които ви принуждават да бързате от една среща за друга по улиците на града. Лятото е в разгара си – и нека бъдем честни – изборът н облеклото за нашия бизнес стил не е лесна задача в летните горещини.

Търсите си красива, модерна и бляскава рокля за парти или вечер с приятели, но не искате да бъде твърде скъпа? Ако сте поканени на парти, може би си мислите, че нямате нищо за носене или правилния грим, който да използвате, но не се безпокойте. Това отнема само използването на това, което вероятно вече имате, или може би това, което може да заемете от приятелка. Подходете към ситуацията  творчески и спестете пари, които може да похарчите за нещо друго. 

Стил зона

Опитайте старите дрехи, които са във вашия гардероб

Свързани теми:  КРАСИМИР БОГДАНОВ СЕЗИРА СЕ ЗА НАРУШАВАНЕ ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ В СЪРБИЯ

Вместо да купувате нова рокля, аксесоари и гримове, обмислете използването на дрехи, които в момента са във вашия гардероб. Понякога купуваме твърде много нови дрехи и забравяме за по-старите, които вече имаме. Може да има рокля, която сте купили преди две години, защото е била на цена на разпродажба, но просто никога не сте имали възможност да я носите. Или просто сте забравили, че я имате!

Заемете от приятелка

Ако наистина нямате нищо за носене и не искате да похарчите голяма сума, то е добре да попитате близка приятелка, ако може да ви заеме рокля за партито. Ваша приятелка  може да има нещо, което да стои дълго време непокътнато в гардероба й и обратно, може вие да имате нещо, което можете да предложите на приятелката си. Ако е така просто разменете двата тоалета и си спестете малко пари.

Няма нужда да отидете в фризьорския салон

Ако искате да оформите косата си като холивудска знаменитост, наистина не е нужно да ходите във фризьорски салон. Всичко, което трябва да направите, е да разгледате в Интернет за интересни прически, които харесвате и да ги опитате върху косата си няколко пъти. Практиката ще ви направи перфектни!

Свързани теми:  Как да ремонтираме малка баня в 5 лесни стъпки

Вижте още

Музикални инструменти за деца: Ръководство

Ева Гроздева

КАРАКАЧАНОВ ПОСВЕТИ КНИГА НА ЛЕГЕНДАРНИЯ ВОДАЧ НА ВМРО ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ

Ева Гроздева

Руската групировка “Вагнер” спира набирането на затворници

Емил Петров