Финанси

Пари на заем без трудов договор

Защо да искате кредити за хора без договор?

Значителна част от българите работят в неформалната икономика или предлагат професионалните си услуги самостоятелно или на свободна практика. Доставчиците на финансови услуги или онлайн кредиторите имат стотици продукти или заеми, достъпни за всички българи.

Сред различните форми на финансиране, които съществуват, можем да намерим две доста популярни – бързи кредити за хора с трудов договор и такива, които са за хора без договор. Нека разгледаме причините да поискате кредити за хора, които не работят с официален трудов договор.

Предимства

Предимства на услугите с дадени пари на заем без договор са следните:

По-малко бюрократична тежест

Като не се налага да представяте копие от трудов договор или ведомости за заплати, искането за кредити обикновено е много по-бързо. Вече не е необходимо да събирате документи или да попълвате формуляри, за да получите разрешение за кредит. Бързото одобрение е голямо предимство, особено когато парите са ви необходими спешно или  почти веднага.

По-малък риск от измама или дублиране на такси

Когато трета страна има достъп до вашата банкова сметка, винаги съществува риск да бъдете таксувани два пъти или да бъде извършено неправомерно теглене от сметката ви. Тъй като заемодателя няма да има достъп до вашия акаунт, искането на кредит без договор, е много по-безопасно.

Кредити, адаптирани към вашите нужди

Проектирани да бъдат експресно бързи, кредитите, които нямат достъп до спестяванията ви, също се отличават с това, че са проектирани към вашите индивидуални нужди. По този начин предлагат възможност за избор на сума, условия и дори форма на плащане, в допълнение към различни лихви.

Не се нуждаете от ведомост за заплати

Логично е, че, след като искате заем без договор, не се нуждаете от документи от такова естество. Можете да поискате заем дори ако нямате официална работа или ако нямате ведомост за заплати, в която да са отразени месечните ви възнаграждения.

Сега можете лесно да обработите молба за кредит, без да е необходимо да имате сметка за заплати, тъй като все повече институции предлагат този тип оферти. Това също ще ви позволи да изберете само кредита, който отговаря на вашите нужди или който ви предлага най-доброто съотношение цена-полза

Свързани теми:  Бърз кредит - пари в джоба ти за секунди!

Вижте още

Тенденции при бързите кредити през тази година

Емил Петров

Спешни кредити с лошо ЦКР

Ева Гроздева

Как да погася няколко бързи кредита

Ева Гроздева