Горещи теми

Как да накарам мъж скорпион да се влюби

Как да накарам мъж скорпион да се влюби

Чудите ли се как да накарате мъж скорпион да се влюби?


Как да накарам мъж скорпион да се влюби – за да привлече вниманието му за по-дълго, трябва да се превърнете в мечтания обект на желанието му. Ако искате да запалите чувствеността му, но не можете буквално да го направите, поради факта, че трудно го разбирате и разчитате. Той е този, който трябва да признае, че вие сте неразрешимата мистерия, за която той жадува, но по някаква причина не може да я разгадае. Сигурно му липсва част от пъзела във връзката ви, за да мобилизира цялата си решимост и да ви опознае по-добре, за да ви привлече само и единствено за себе си.


Предупреждение за в бъдещето:

той иска да ви има само за себе си. Най-лесният начин да привлечете вниманието на Скорпиона е да го накарате да ревнува и на първите ви срещи бързо ще откриете, че няма нищо по-готино от това да видите Скорпион, който не може да понесе да вижда други мъже наоколо. Той обаче ще остане такъв до самия край. След години връзка той все още ще ви припомня, че някога сте разговаряли с приятен сервитьор или колега от стара работа, който има жена и две деца.
За мъжа Скорпион любовта е мания. Той е притежателен, контролиращ, не избягва кавги. Трябва да покажете, че сте също толкова интензивни и да го стимулирате. Той иска жените до него да бъдат предизвикателство. Искате ли да го получите? Облечете черна рокля, сложете на устните си червено червило, погледнете го дълбоко в очите му и кажете, че го искате. След това започнете да му се изплъзвате и да разпалвате страстта му.
Да се научиш как да привлечеш мъж Скорпион не е лесно. Мъжът от тази зодия е стабилен, уверен, интензивен, сексуален и състезателен. Някои от негативните черти на Скорпиона включват мания, натрапчивост и ревност.
Скорпионите са привлечени от закачащи и флиртуващи жени, но трябва да има нещо повече от физическо привличане, за да го доведе до точката, в която ще бъде съблазнен.

Свързани теми:  АЛЕКСАНДЪР ДИМИТРОВ: ЧАС ПО-СКОРО ТРЯБВА ДА СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМЪТ С ДЕПОТО ЗА ОТПАДЪЦИ В КВ. „ВРАЖДЕБНА“

Вижте още

Как се монтират плочки за баня

Ева Гроздева

Как да изглеждате бляскаво без да харчите много пари?

Ева Гроздева

Как да ремонтирате къщата си, за да стане приветлива

Ева Гроздева