Финанси

ГПР калкулатор

Искате да разберете как се определя цената на един заем?

Вижте как се смята ГПР с онлайн кредитен калкулатор. Разберете следната информация: какво е бърз заем, какво е кредитен калкулатор за заем за всякакви нужди и как да вземете заем с ниска лихва.

Онлайн калкулатор за намиране на най-добрия бърз заем

Ние предлагаме онлайн класиране на оферти за бързи креди. Повечето предложения, които предлагаме, не изискват удостоверение за доходи, което прави процеса на одобряване на желания заем много по-бърз.

Не е необходимо да посочвате целта, за която искате да кандидатствате за бърз заем, или за какво ще похарчите парите.

Сумите на бързите заеми, предлагани от нашия списък, варират между 100 и 8000 лева.

Кредитен калкулатор за заем

ГПР означава Годишен процент на разходите и с него разбираме какво е  реалното ocĸъпявaнe нa вceĸи eдин заем. Електронният кредитен калкулатор използва формула за изчисляване. Той взима предвид всички параметри на заема: месечна вноска, размер, годишна лихва, ГПР, погасителен период и допустим максимален размер на заема.

Как се изчислява ГПР?

1. Пресметнете сбора от всички лихви, които ще бъдат изплатени през целия погасителен период и всички такси, комисионни и застраховки.

Свързани теми:  Тенденции при бързите кредити през тази година

2. Тази сума разделете на броя на дните, в които ще се погасява заема. Ако този срок например е за 10 години, например, то броят на дните е 10 х 365, което се равнява на 3,650. Така ще получите дневната стойност на разходите по кредита.

3. Умножете сумата в стъпка 2 по 365 дни и ще узнаете ставката на година.

4. Умножете сумата в стъпка 3 по 100 и това в действителност ще е ГПР по вашия заем.

Може би се чудите какви са разходите за такава услуга и какви условия налагат доставчиците на кредити? Можете да намерите всички необходими отговори в нашето сравнение на оферти. След като изберете кредитна компания, натиснете бутона за кандидатстване и попълнете краткия въпросник.

Вижте още

Струва ли си да изплатите личен заем по-рано?

Ева Гроздева

Как да постигнете успешно кредитиране: най-ефективните съвети и стратегии

Ева Гроздева

Кредитни карти online без доказване на доход

Ева Гроздева