Любопитно

Как да разбера дали е спала с друг

Как да разбера дали е спала с друг

Как да разбера дали е спала с други наистина ли ми е вярна? Не получавате ли това странно усещане понякога, когато половинката ви постоянно гледа мобилния си телефон и не знаете с кого си пише? Не се притеснявайте, не искаме да ви убеждаваме в неоснователно недоверие. В крайна сметка ревността е също толкова токсична за връзката, колкото и изневярата. Въпреки това трябва да сте нащрек.

Не можете и не трябва веднага да заключите от нова прическа или привличащо вниманието червило, че вашият партньор ви изневерява. За това са необходими по-ясни доказателства. Въпреки това не е невъзможно да се издири непознат с прости средства. „Ако познавате добре половинката си и всъщност сте внимателни, можете да разберете дали изневерява“, казва треньорът по любов Мелани Митмайер.

Признаци, че жената изневерява:

1.Поглежда по-често мобилния си телефон или постоянно седи пред компютъра

Бинго! Сигурно отдавна е изключила звука за входящи съобщения. Ето защо тя рефлексивно гледа смартфона на всеки 2 минути. Когато попитате кой пише, тя отговаря (твърде бързо) с „О, никой“ или името на най-добрия си приятел. Когато искате да погледнете дисплея, тя отдръпва устройството и се смее. Мобилният телефон винаги е с дисплея обърнат надолу – и гарантирано не е в обсега Ви.

2. Тя променя паролите си или настройва Touch ID

Знаете ли ПИН кода на смартфона на любимия човек? Опитай отново. Не говорим за шпионаж . Ако обаче е променила кода, това е ясен знак, че се страхува, че може да видите нещо, което не трябва.

 Допълнителни доказателства: Историята на браузъра на вашия компютър винаги се изтрива.

3. Мирише странно, когато се прибере

Ако тя изведнъж замирише на храна за вкъщи, въпреки че не обича картофи и бургери, това не трябва да е предупредителен знак. Може да получи миризмата в столовата или на обяд с колеги. Моторното масло, димът, алкохолът или мъжките парфюми, от друга страна, говорят различно нещо.

 Допълнителни доказателства: Тя дърпа облак аромат зад себе си, който не познавате, и си взима душ веднага след като се прибере у дома.

4. Преоблича се и се гримира повече

Чекмеджето за пране е пълно с нови дантелени бикини?  Но не е нужно първо да се ровите в гардероба ѝ. Нещата могат да бъдат много по-фини. Например, често ли носи отново високи токчета и наскоро започна да обръща голямо внимание на грима си? Допълнителни доказателства: тя пазарува по-често, стои с часове в банята и си прави много селфита.

Свързани теми:  Как да разбера дали имам спукано ребро?

Вижте още

Как да се отървем от сърбеж

Емил Петров

Как да ми дойде цикъла ако закъснява

Емил Петров

Защо няма ток?

Емил Петров