Любопитно

Как да разберем асцендента си?

Чудите ли се как да разберете асцендента си?

Вашият асцендент, известен също като вашия изгряващ знак, е зодиакалния знак, който е бил на хоризонта в точния момент на вашето раждане. Това е една от най-важните части от вашата астрологична рождена карта, тъй като представя начина, по който се представяте пред света и как другите ви възприемат.

За да определите своя асцендент, ще трябва да знаете точния си час и място на раждане. След като имате тази информация, можете да използвате онлайн калкулатор за рождена карта или да се консултирате с астролог, за да създадете вашата рождена карта и да намерите своя асцендент.

Ако предпочитате сами да изчислите своя асцендент, можете да следвате следните стъпки:

– Определете точния си час на раждане. Това трябва да бъде посочено във вашия акт за раждане или може да бъде получено от вашите родители или болнични досиета.

– Преобразувайте часа на вашето раждане във военно време (24-часов часовник). Например, ако сте родени в 14:30, бихте преобразували това в 14:30.

– Използвайте онлайн калкулатор за асцендент или ефемерида (таблица с позициите на планетите), за да намерите знака, който е бил на източния хоризонт по време на вашето раждане. Това ще бъде вашият асцендентен знак.

– След като опознаете вашия асцендентен знак, можете да потърсите чертите и характеристиките, свързани с този знак, за да получите представа за това как другите ви възприемат и как се представяте пред света.

Трябва да помните, че изгряващият знак е само част от рождената карта и трябва да се разглежда заедно със слънчевия и лунния знак и други планетни разположения, за да се получи пълна картина на астрологичния профил.

Откриването на вашия изгряващ знак може да бъде забавен и проницателен начин да научите повече за себе си и за астрологичната си структура. Като използвате онлайн калкулатор или се консултирате с астролог, можете лесно да определите своя асцендент и да получите по-дълбоко разбиране за уникалната си личност и стил на представяне.

Свързани теми:  Емблематичните японски ножове – как да ги купуваме от онлайн магазин

Вижте още

Еволюцията на онлайн казината в България

Емил Петров

Скрито послание: Променете представите си за поднасянето на подаръци

Емил Петров

Как да отмъстим на съседите, които живеят над нас

Емил Петров