Балкани Спорт

Как трябва да се държи мъжът с жените: Как да постъпваме с жените?

Как трябва да се държи мъжът с жените: Как да постъпваме с жените?

Знаете ли как трябва да се държи мъжът с жените?

Мъжете и жените са различни. Това е вярно във всяка култура, но е особено вярно в нашата. Мъжете и жените имат различни силни страни, различни интереси и различни нужди, когато става въпрос за любов, секс и взаимоотношения. В резултат на това мъжете и жените често се държат по различен начин помежду си. Понякога това може да бъде неловко или неудобно, докато мъжете и жените се разбират помежду си. Ключът към преодоляването на този труден терен е да се признае, че и мъжете, и жените копнеят за едни и същи неща: искат да намерят човек, който ги привлича и който също така ги харесва; искат да намерят човек, на когото могат да се доверят; искат да намерят човек, с когото да се чувстват сигурни, че ще споделят уязвимостта си; искат да намерят човек, който ще бъде търпелив към тях в трудни моменти.

Жените искат да се чувстват в безопасност


Сигурността е в основата на всички здрави взаимоотношения. Но какво означава “да се чувстваш в безопасност”? Да се чувстваш в безопасност означава да се чувстваш обичан и приет от друг човек. Означава също така да се доверяваме на този човек, че няма да ни нарани, няма да навреди на репутацията ни, няма да наруши личния ни живот и няма да разбие сърцето ни. Желанието на жената за сигурност се корени в нейната чувствителност към риска – към възможността да бъде наранена от друг човек. Жените са биологично програмирани да бъдат предпазливи по отношение на това кого допускат в сърцето си, защото способността им да оцелеят и да отгледат децата си зависи от това колко мъдро и внимателно избират. Когато се чувствате в безопасност с една жена, тя ще отвори сърцето си за вас и ще ви допусне в своя свят. Чувствата ѝ ще текат по-свободно, когато ви се доверява, и тя ще е по-склонна да ги сподели с вас. А когато ви се довери, е много по-вероятно да прави секс с вас.

Жените искат да бъдат включени


Жената иска да се чувства като част от живота ви. Тя иска да чувства, че е постоянна част от живота ви. И тя иска да се чувства като съществена част от живота ви. Когато сте с жена, винаги трябва да се опитвате да я включите в живота си. Ако имате приятели, които тя не познава, трябва да я поканите да се запознае с тях. Ако имате семейство, което тя не познава, трябва да я поканите да се запознае с тях. Ако имате любимо хоби, трябва да я поканите да участва заедно с вас. Когато включите една жена в живота си, тя се чувства ценена и важна. И тя се чувства като постоянна част от живота ви, като че ли има място в сърцето ви и като че ли има право да бъде там.

Жените искат да знаят какво се случва


Жените са склонни да искат да знаят подробности за всичко в живота на мъжа. Те искат да знаят къде сте били, какво сте правили, какво сте яли, как е минал денят ви, как е минала срещата ви, как е минала тренировката ви, как вървят отношенията ви с майка ви и т.н. Защо жените искат да знаят всичко? Искат да знаят всичко, за да могат да се научат да ви се доверяват. Искат да знаят какво се случва в живота ви, за да могат да разберат кой сте и за да се научат да се чувстват комфортно с вас. Когато една жена ви задава въпроси за това, което е в живота ви, тя не е любопитна. Тя не се опитва да ви контролира. Тя просто иска да знае. Тя иска да знае с какво се занимавате, за да може да ви опознае по-добре. Тя иска да знае какво се случва в живота ви, за да може да се почувства част от него.

Свързани теми:  Как да премахнем горчивия вкус в устата

Жените искат да разберат защо се чувстват по този начин


Мъжете и жените имат различни емоции. Това е просто факт. Но какво причинява тези различия? Всъщност не знаем. Изглежда, че нещо в нашата биология, социализация или психологическо развитие създава тези различия. Някои хора смятат, че тези различия идват от нашите гени. Други смятат, че те идват от начина, по който сме възпитани. Други пък смятат, че те са резултат от комбинация от гени и социализация. Например мъжете като цяло се страхуват повече от това да бъдат наранени в една връзка, отколкото жените. Това е вярно в много култури, въпреки че някои изследователи са установили, че може да не е вярно във всички култури. Но независимо дали това е вярно или не, има едно сигурно нещо: Когато една жена изпитва емоция, която не разбира, тя вероятно иска да я разбере. Тя иска да знае защо се чувства по този начин. Тя иска да знае какво я е накарало да се чувства по този начин, защото иска да може да го контролира. Тя иска да знае какво я е накарало да се чувства по този начин, за да може да спре да се чувства по този начин.

Жените искат да ги изслушвате


Жените искат да ги изслушвате. Те искат да чуете това, което казват. Искат да разберете как се чувстват. И искат да признаете как се чувстват. Когато една жена говори с вас, тя често иска да я слушате. Тя не иска да се намесвате и да поемате разговора. Тя не иска да я прекъсвате, когато прави пауза, за да помисли. Тя не иска да сменяте темата с такава, която ви интересува повече. Тя не иска да мислите за това какво ще кажете след това. Жената иска да я слушате. Тя иска да “бъдете с нея” в разговора. Тя иска да насочите вниманието си към нейните думи и нейните чувства. Тя иска да чуете това, което казва, и да разберете как се чувства. И тя иска да признаете чувствата ѝ.

Жените искат да разпознавате техните емоции


Жените имат силни емоционални реакции към нещата, които им се случват. Те усещат емоциите си и позволяват на тези емоции да текат свободно в сърцата им. Но често, когато една жена споделя емоциите си с вас, вие не ги разпознавате. Жените обикновено не изразяват емоциите си по същия начин, както мъжете. Когато жените изразяват емоциите си, те често го правят чрез разговор, като говорят за ситуацията, която е предизвикала емоциите им. Жените често не изразяват емоциите си директно – те не казват: “Чувствам се тъжна”. Вместо това те казват нещо от рода на: “Не ми се обади, когато каза, че ще ми се обадиш”. Мъжете често се объркват от това, защото не знаят какви са тъжните емоции на жената. Трябва да се научите да разпознавате емоциите на жените, когато те ги изразяват пред вас в разговор. Трябва да спрете и да се запитате какво би могла да чувства тя, защото не можете да го отгатнете от това, което е казала.

Жените искат да се обяснявате


Когато една жена изразява емоциите си пред вас, тя често иска да ѝ се обясните. Тя иска да ѝ обясните защо сте направили това, което сте направили. Тя иска да обясните как сте се чувствали. И иска да обясните как сте се чувствали по отношение на това, което тя е чувствала. Жените не винаги искат да им се извинявате или да искате прошка от тях. Понякога те просто искат да им се обясните, защото искат да разберат защо сте направили това, което сте направили. Те искат да им кажете какво сте мислили, какво сте чувствали и как те са ви накарали да направите това, което сте направили. Искат да им се обясните, за да се научат отново да ви се доверяват.

Свързани теми:  Монтаж на битумни керемиди: изчерпателно ръководство

Жените искат да се извините


Когато нараните една жена, тя иска да ѝ се извините. Тя иска да признаете грешката си и да съжалявате за това, което сте направили. Тя иска да поискате прошка от нея за извършеното от вас нарушение. Когато се извинявате, вие не само поемате отговорност за действията си, но и изразявате любовта си към жената. Казвате: “Толкова много ме е грижа за теб, че съм готов да поема отговорност за това, което съм направил. Толкова много ме е грижа за теб, че съм готов да се срамувам от това, което съм направил.”

В крайна сметка


Когато се отнасяте към жените по начина, по който те искат да бъдат третирани, те ще ви обичат за това. Когато изслушвате жените, включвате ги в живота си и разбирате какво изпитват, те ще ви обичат за това. Когато присъствате с жените и разпознавате техните емоции, те ще ви обичат за това. И когато се извинявате, когато сте допуснали грешка и сте ги наранили, те ще ви обичат за това. С други думи, когато се държите с жените по начина, по който те искат да бъдат третирани, те ще се чувстват обичани от вас.

Вижте още

За какво помага валидол?

joana

Какво представляват кредитните системи?

Ева Гроздева

Коя е най-добрата кредитна карта?

Емил Петров