Спорт

Коя е най-добрата кредитна карта?

Какви предимства трябва да има най-добрата кредитна карта?

Важно е да се разбере, че най-голямата полза от кредитната карта е да улесни бизнес операциите. По същия начин, може да се получи финансиране чрез кредитна линия, която клиентът може да използва, когато му е удобно. Вижте на кои нюанси да обърнете внимание, когато избирате най-подходящата кредитна карта за вас.

Ниска или никаква годишна такса. Годишната такса е таксата, която банката начислява за концепцията, че се наслаждавате на картата през годината. За да се счита за най-добра, тази такса трябва да е много ниска или въобще да не съществува.

Ниска лихва. Годишният лихвен процент е решаващ, за да разберете колко струва финансирането при покупка. Колкото по-висок е лихвеният процент, толкова по-скъпо ще бъде финансирането. Например, ако закупите 2000 лева и ги финансирате с лихвен процент от 50% годишно, ще трябва да платите 3000 лева или допълнителни 50%. Въпреки това, ако лихвеният процент е 10% на година, ще трябва да платите само допълнително 200 лева на година. Тази точка е жизненоважна за финансовото благополучие

Свързани теми:  Съвети за искане на потребителски кредит

Ниски общи годишни разходи. В допълнение към лихвения процент, кредитните карти начисляват комисионни, които увеличават цената на продукта. ГПР включва лихвата плюс всички комисионни, които може да генерира. Продължавайки с предишния пример, ако годишният лихвен процент от 50% се добави към комисионните, той може да достигне 60 или 70%, което би увеличило размера на дълга от 2000 на 3400 лева.

Месеци без лихва. Това е едно от най-популярните предимства на картите. Клиентът може да избере кои покупки иска да финансира с този план. Като включите покупките в плана за безлихвените месеци, ще плащате нула процента лихва върху финансирането.

Широко приемане. Разбира се, кредитната карта трябва да се приема в повечето търговски обекти. Основните карти като VISA и MasterCard са широко приети в цялата страна. Научете за всички предимства на месеците без лихва и се възползвайте от тях.

Широка кредитна линия. Кредитната линия е кредитният лимит на картата. За да е удобна картата, тя трябва да има голяма кредитна линия, която да покрива нуждите на клиента.

Свързани теми:  Колко са лицензираните казина в България през 2023?

Отлично обслужване на клиенти. Когато възникнат въпроси или проблеми, обслужването на клиенти има много предимства при получаването на помощ и разрешаването на проблема. Повечето големи банки имат поддръжка по телефона, но много малко предлагат отлично обслужване на клиенти, така че това е друго условие, на което можете да обърнете внимание.

Източник: Кредитите – топ кредитни компании

Вижте още

Най-добрите чехли за мъже у дома

Ева Гроздева

Религиозни православни икони и тяхното значение

Емил Петров

Помощ: Ключът в ключалката на колата не се върти. Кога да извикаме ключар?

Ева Гроздева