Финанси

Кредит онлайн за 5 минути

Получаването на онлайн заеми варира от няколко минути до няколко часа. Редовни клиенти, които погасяват дълговете си в срок, се одобряват веднага след подаване на заявлението.

Струва си да се отбележат допълнителните възможности, които предоставят някои конкретни финансови институции у нас. Някои кредитни компании са готови да предложат заеми на всеки човек, който има компютър, таблет или смартфон, свързани с интернет. Има търсене и на такова явление като онлайн кредит денонощно в България – кредитополучателят може да получи пари по картата си до няколко часа след като кандидатства за заем на уебсайта на фирмата. Това е изключително търсена услуга, защото ви позволява да получите заем в удобно време, независимо от работното време на финансовите институции.

Условия за кредитиране

Разнообразието от кредитни организации ви позволява да изберете опцията, чиито изисквания и параметри са подходящи за вас. Фирмите предлагат заеми в размер от няколко стотин до няколко хиляди лева. Одобряването на средствата зависи от много показатели, сред които от голямо значение е избраният срок на погасяване. Неговите лимити варират, като някои организации сами определят оптималния срок въз основа на размера на заема.

Свързани теми:  Кредит от банка с лошо цкр

Лихвеният процент по заема се посочва за всеки ден на използване на парите и отново стойността му зависи от избрания кредитор. Лихвеният процент също се влияе от някои фактори:

  • срок на договора;
  • посочена сума;
  • репутацията на клиента в съответния кредитор и в ЦКР;
  • наличие на поръчители.

По-висока лихва може да се очаква, ако имате нужда от спешен заем онлайн, но сте с лоша кредитна история. В този случай организацията покрива своите рискове с повишаване на надплащането. Навременното изплащане на заема ще позволи в бъдеще отново да заемете пари при изгодни условия.

Изчисляване на лихва

Едновременно с одобрението на кредита се предоставя погасителен план на дълга, в който се посочва месечната или седмичната сума за плащане. Състои се от главница и лихва. Изчисляването на размера на погасяването е доста лесно: сумата на лихвата трябва да се добави към сумата на заема. За улеснение всеки кредитор на своя уебсайт предоставя на клиентите безплатно да използват кредитен онлайн калкулатор.

Свързани теми:  ГПР калкулатор

Вижте още

Характеристики на всеки вид кредит

Ева Гроздева

Спешен заем с просрочие и лошо цкр

Ева Гроздева

Защо онлайн кредитите са най-доброто решение за ремонт на дома?

Ева Гроздева