Финанси

Кредит онлайн за 5 минути

Получаването на онлайн заеми варира от няколко минути до няколко часа. Редовни клиенти, които погасяват дълговете си в срок, се одобряват веднага след подаване на заявлението.

Струва си да се отбележат допълнителните възможности, които предоставят някои конкретни финансови институции у нас. Някои кредитни компании са готови да предложат заеми на всеки човек, който има компютър, таблет или смартфон, свързани с интернет. Има търсене и на такова явление като онлайн кредит денонощно в България – кредитополучателят може да получи пари по картата си до няколко часа след като кандидатства за заем на уебсайта на фирмата. Това е изключително търсена услуга, защото ви позволява да получите заем в удобно време, независимо от работното време на финансовите институции.

Условия за кредитиране

Разнообразието от кредитни организации ви позволява да изберете опцията, чиито изисквания и параметри са подходящи за вас. Фирмите предлагат заеми в размер от няколко стотин до няколко хиляди лева. Одобряването на средствата зависи от много показатели, сред които от голямо значение е избраният срок на погасяване. Неговите лимити варират, като някои организации сами определят оптималния срок въз основа на размера на заема.

Свързани теми:  Как да съчетаем кредитиране и инвестиции за максимална финансова ефективност

Лихвеният процент по заема се посочва за всеки ден на използване на парите и отново стойността му зависи от избрания кредитор. Лихвеният процент също се влияе от някои фактори:

  • срок на договора;
  • посочена сума;
  • репутацията на клиента в съответния кредитор и в ЦКР;
  • наличие на поръчители.

По-висока лихва може да се очаква, ако имате нужда от спешен заем онлайн, но сте с лоша кредитна история. В този случай организацията покрива своите рискове с повишаване на надплащането. Навременното изплащане на заема ще позволи в бъдеще отново да заемете пари при изгодни условия.

Изчисляване на лихва

Едновременно с одобрението на кредита се предоставя погасителен план на дълга, в който се посочва месечната или седмичната сума за плащане. Състои се от главница и лихва. Изчисляването на размера на погасяването е доста лесно: сумата на лихвата трябва да се добави към сумата на заема. За улеснение всеки кредитор на своя уебсайт предоставя на клиентите безплатно да използват кредитен онлайн калкулатор.

Вижте още

Спешен заем с просрочие и лошо цкр

Ева Гроздева

Рефинансиране на ипотечен кредит с лоша кредитна история

Ева Гроздева

Бързи кредити за хора с лошо цкр в цялата страна

Ева Гроздева