Любопитно

Лайфстайл Бранд

Какво представляват марките за лайфстайл облекло?

Лайфстайл бранд е компания, която има за цел да продава продукти чрез популяризиране на определен начин на живот. Лайфстайл марките се опитват да създадат емоционална връзка между своите продукти и определен образ на начина на живот. Този образ често представлява подробно представяне на типа човек, който може да купи тези продукти, и компаниите разпространяват този образ чрез социалните медии и традиционната реклама. Целта е да се създаде тясна връзка между марката и някакъв аспект от начина на живот на потребителя.

Лайфстайл брандовете действат на база на идеята, че всеки човек има идентичност, основана на неговия избор, опит и произход (напр. етническа принадлежност, социална класа, субкултура, националност и т.н.).

Лайфстайл брандовете предизвикват емоционални връзки между потребителя и желанието му да се приобщи към дадена група. Лайфстайл марките са един от възможните начини за себеизразяване на потребителите: клиентите вярват, че тяхната идентичност ще бъде подсилена или допълнена, ако публично се асоциират с лайфстайл бранд или други брандове с интензивни символи.

Каква е разликата между мода и лайфстайл?

Модата е израз на вашата същност и може да отразява настроението, личния ви стил или актуалните тенденции. От друга страна, лайфстайлът е начинът, по който живеете всеки ден. Той включва баланса между работата и личния живот, начина на хранене, фитнеса, социалния живот и др.

Кой е най-големият лайфстайл бранд на света?

Въпреки че се е утвърдила като марка номер едно в областта на лайфстайла, Nike продължава да се надпреварва в страхотни кампании. Като пример за страхотна марка, Nike мотивира хората с облеклото си за спортисти и брандирането на емоционално ниво, което е насочено към начина на живот на потребителите.

Дизайн на лайфстайл тениски

Добрите дизайни на тениски са тези, които хората искат да носят. Уверете се, че вашата тениска няма да бъде захвърлена в задната част на гардероба с персонализирана лайфстайл тениска, проектирана специално за вас от професионален дизайнер. Имате нужда от идеи? Събрахме няколко невероятни примера за лайфстайл тениски, създадени от нашата глобална общност от дизайнери. Вдъхновете се и започнете да планирате дизайна на персонализираната си лайфстайл тениска още днес.

Лайфстайл Обувки

Представете си добре подреден рафт, на който има по един чифт от всеки общ вид обувки. Ако ви помолят да разпознаете маратонки, ботуши, ежедневни обувки или джапанки, няма да имате проблем. Ако обаче ви помолят да определите лайфстайл обувките… е, това е вид уловка – въпрос, който може да ви накара да се объркате.

  • Лайфстайл обувките не са непременно спортни обувки. Това означава, че те не са специално проектирани с идеята да се ползват за спорт или дейности (за разлика от, да речем, баскетболните обувки или обувките за бягане).
  • Повечето лайфстайл обувки постигат перфектния баланс между ежедневния и професионалния стил. Обикновено няма да намерите никого да ги носи на събития с черна вратовръзка (въпреки че атлетизмът е във възход). Те обаче са идеални за прескачане между дивана, офиса и романтичната среща.

Видове Лайфстайл Обувки

Еспадрили

Обикновено на равна подметка, еспадрилите на платформа, са идеални за качване на нивото, както и еспадрилите с отворени пръсти за най-горещите летни дни.

Балеринки

Този стил обувки на равна платформа за жени, е създаден за носене през целия ден и през цялата нощ, от офиса до бара. Балеринки без каишки, без връзки и с приплъзване, те са оптимизирани за комфорт и поддръжка на свода – защото хубавите обувки не трябва да вредят на носенето.

Лайфстайл Маратонки

  • Маратонките с приплъзване са най-простите спортни обувки. Те са идеални за случаите, когато трябва да станете и да тръгнете, като са ориентирани към по-небрежната част от спектъра на лайфстайл обувките.
  • Обувките за ходене осигуряват допълнителна опора на петата и стъпалото, като гарантират, че обувките отговарят на името си. Дамските и мъжките обувки за ходене се предлагат в няколко стила, за да се съчетаят с вашите тоалети.
  • Високи глезени. Някои са с връзки, други приличат на ботуши, но всички имат едно общо нещо: този незабавно разпознаваем повдигнат език. Това е външен вид, който не прилича на никой друг, изпълнен с индивидуалност, която липсва на повечето други маратонки.
Свързани теми:  Как да изтегля видеоклипове от YouTube

Вижте още

Как да разбера каква е породата на котката ми?

Емил Петров

Интернет на нещата (IoT): Какво ни очаква в бъдещето?

Емил Петров

Как да изтегля видеоклипове от YouTube