България Любопитно

“Верига от думи” – спиращ дъха трилър, гостува в Благоевград

Любителите на театъра в Благоевград ще имат възможността да се насладят на вълнуващ и изпълнен с обрати трилър на 28 март 2024 г. (четвъртък) от 19:00 ч. на сцената на Общински куклен театър. ОДТ – “Невена Коканова” – Дупница ще гостува с премиерното си заглавие – “Верига от думи”.

Не просто трилър, а дълбока история

“Верига от думи” е много повече от просто спиращ дъха трилър. Представлението е емоционално пътешествие, което ще ви потопи в дълбока и сложна история за един двубой без забранени удари. Двама герои, изправени един срещу друг, ще се борят не само за физическо надмощие, но и за надмощие на духа.

Забележителен екип

Пиесата е написана от именития испански драматург Жорди Галсеран, чиито творби са ценени и играни по целия свят. Преводът е дело на Нева Мичева, а режисурата е поверена на Валентин Балабанов. В главните роли ще се представят Иван Тодоров и Виктория Янева.

Не пропускайте!

“Верига от думи” е представление, което не бива да пропускате. То е не просто трилър, а завладяваща история, която ще ви държи в напрежение до самия край. Очаква ви емоционално преживяване, което ще ви разтърси и ще ви накара да се замислите.

Свързани теми:  Как да отворите бутилка вино без тирбушон

Билети:

Касата на театъра
Телефон: 0877600180 / 0878881793/ 0889774780
Цена: 15 лв.
Забранено за лица под 16 г.

Местата са ограничени!

Не пропускайте това РАЗЛИЧНО преживяване!

ФБ събитие тук: https://www.facebook.com/share/GNcfcJVS98rQ3nTq/

Вижте още

Колко кости има в човешкото тяло?

Емил Петров

Проучване на най-добрите материали за вашия плот за баня

Емил Петров

Колко дни остават до коледа?

Емил Петров