Финанси

Супер бързи кредити

Интересувате ли се от супер бърз заем?

Вижте как да получите най-изгодния бърз кредит експресно без да напускате дома си чрез вашия телефон, таблет или компютър. Може да кандидатствате за секунди и да получите одобрение до минути. Някои от фирмите за бързи кредити работят 24/7.

Какво е добре да знаете, когато кандидатствате за супер бързи заеми?

Бързият заем ви помага, защото може да не успеете да спестите поне за известно време от други неща и да са ви нужни пари за текущи нужди. За да покриете след това разходите за вашия бърз кредит с лична карта и без никакви гаранции може да се лишите от някои неща и да „затегнете колана“. Може да се лишите от хранене в ресторант например. Да, хубаво е да излезете с приятели и да опитате хубава храна, но ако бюджетът ви показва, че такива излизания на ресторант или заведение, които сте планирали, са точно сумата, която остава минус след изплащане на заема, би било добра идея да се откажете от тях засега.

Предимства на небанковите супер бързи кредити

Свързани теми:  Спешни кредити с лошо ЦКР

Компаниите не изискват много високи доходи, за да ви отпуснат заем, какъвто е случаят с банките, където стойността на заема е пряко свързана с месечния ви доход. Това е и защото повечето от тези компании предлагат ограничена максимална сума, както беше споменато по-горе.

Очевидно можете да бъдете наети на непълен работен ден и да имате нужда от допълнителни пари, нали? Много студенти или млади майки могат да се окажат в тази ситуация, ако работят максимум 20 часа седмично, за да се справят с други задължения – и получават само половин заплата. Това не е проблем за кредитните компании, защото те отпускат заеми дори на хора с доход под минималната работна заплата за средата и на пенсионери с минимална пенсия.

Недостатъци на бързите онлайн кредити

Въпреки нарастващата популярност на бързите онлайн заеми, добре е да имате предвид следните аспекти.

Например само ограничен брой онлайн кредитори могат да ви посъветват безвъзмездно, ако имате проблеми с бюджета или се нуждаете от съвет относно онлайн кредита.

Освен това в някои случаи ще получите по-изгодна оферта за заем от доставчик, към когото сте се обърнали за сътрудничество преди това.

Свързани теми:  Струва ли си да изплатите личен заем по-рано?

Някои фирми могат да проверяват и анализират точно бюджета, който имате, когато кандидатствате за заем онлайн и да ви потърсят информация за личния ви акаунт.

Намирането на идеалните спешни небанкови заеми онлайн, перфектно адаптирани към вашите нужди, може да бъде труден и дълъг процес. Онлайн услугата, която предлагаме за сравнение на кредити, е напълно безплатна, бърза и прозрачна. Кандидатствайте за експресен заем изцяло онлайн сега с бутона Заяви.

Вижте още

Характеристики на бързите кредити

Ева Гроздева

Кредит на вноски

Ева Гроздева

ГПР калкулатор

Ева Гроздева