Любопитно Спорт

Как се става инфлуенсър?

Любопитствате как се става инфлуенсър?

Изберете ниша

Запитайте се: какво обичам да правя и как мога да го покажа по завладяващ начин? Например, повечето популярни блогъри за красота станаха известни с това, че публикуваха работата си като гримьори или фризьори. Някои влиятелни лица специализират във фентъзи външен вид, други в неонова коса. От Instagram те получават нови клиенти и оферти за сътрудничество с марки. Ако обичате да печете сладкиши, публикувайте снимка на процеса на готвене. Пишете за експериментиране с алкохолни коктейли и разказвайте истории, свързани с определен продукт.

Използвайте това, което имате

Не е необходимо да се регистрирате във всички социални мрежи, за да станете популярни. Регистрирайте новия си статус и опишете подробно биографията си. Това ще се отрази на атмосферата на вашия акаунт, както и ще обясни на абонатите ви в какво точно ще специализирате.

Превключване на състоянието

Използвайте настройките на Instagram, за да преобразувате профила си в „бизнес акаунт“. Това ще ви отвори нови възможности да улесните абонатите да се свързват с вас, да следват връзки и да правят поръчки. В допълнение, това ще ви даде възможност да видите статистика на мнения, реакции на абонати и коментари.

Свързани теми:  Колко кости има в човешкото тяло?

Изградете абонати

Обмисляйте внимателно всеки пост. Споделяйте само това, което вашата марка всъщност може да предложи. Любими пози за йога, ръчно изработени обеци, визуални бележки – посоката няма значение, просто следвайте собствения си стил. Поддържайте своята индивидуалност във всеки пост и не прекалявайте с хаштаговете – само два са достатъчни, за да увеличите максимално креативността си.

Запишете графика

Съобразявайте колко съдържание публикувате. Актуализирайте Instagram, Twitter и Facebook поне веднъж на ден. За видео блогърите добра схема е едно видео седмично по едно и също време.

Вижте още

Какво да се пие при магнитни бури

joana

Как да си направим активен въглен?

Емил Петров


Кои държави са наложили забрани на TikTok?

Ева Гроздева