Финанси

Безлихвен кредит до 1500 лв

Ако имате нужда от банков заем, трябва да отидете до банката и да изтеглите фиксиран кредитен продукт с голяма сума и дълъг период на погасяване. Това е чудесно решение, ако искате да направите инвестиция. Ако обаче имате още една седмица до датата, в която ще получите заплатата си и се нуждаете от малка сума пари, за да посрещнете ежедневните си разходи, 5-годишен заем просто не ви е нужен. От друга страна един безлихвен онлайн заем може да ви помогне да изкарате до запла, без да задлъжнявате твърде много. Следователно заем, който е с 0% лихва, е по-изгоден от банков заем, който налага минимална сума, която трябва да вземете и за която да плащате лихва от първия месец.

Безлихвен кредит до заплата

Ако сте избрали безлихвен заем до заплата,  ще спечелите повече, отколкото ако вземете какъвто и да е друг заем. Някои небанкови кредитни компании предлагат такива продукти, които се основават на лоялност. В системата на небанковите финансови институции офертите за кредит с 0% лихва са толкова привлекателни, че клиентите не могат да не се изкушат да ги изпробват. Повечето фирми, които предлагат такива промоционални продукти за нови клиенти, с лекота ще ви дадат 300-400 лева. Максималните суми за безплатните кредити достигат до 1500 лева.

Предимства на безлихвените кредити

Предсрочното погасяване е страхотно предимство на небанковите кредити пред банковите. Ако неочаквано получите заплата преди датата на падежа на заема или пък получите изненадващо премия, можете да върнете заема предварително. Това ще подобри вашия кредитен рейтинг и ще ви помогне да получите по-високи заеми в бъдеще. Също така ще можете да се възползвате от предложения, създадени специално за вас в бъдеще.

Ние сме онлайн платформа, предлагаща сравнение на кредитни продукти на водещите фирми на пазара у нас. Нашата услуга ви предоставя редовно актуализиран списък с подробни условия, изисквания, лихви и предимства, когато става въпрос за безлихвения вид заем. Кандидатствайте сега изцяло онлайн с бутона Заяви.

Свързани теми:  Могат ли пенсионерите да кандидатстват за бързи кредити?

Вижте още

Пари на заем без трудов договор

Ева Гроздева

Как да използвам Revolut?

Valeria

Кредитни карти online без доказване на доход

Ева Гроздева