Финанси

Кредитни карти online без доказване на доход

Кредитната карта е платежен инструмент, чрез който се заплащат продукти и услуги или се теглят пари в брой. Всяка кредитна карта по същество е форма на потребителски заем и за разлика от дебитната карта, клиентът работи с кредитирани средства (средствата са на заемодателя, който е издал картата), а не са ваш наличен актив.

Основни видове кредитни карти

Кредитните карти биват за физически и за юридически лица. Според своя клас те биват стандартни, сребърни, златни и платинени. Могат да бъдат в различни валути, като най-често са в българска или европейска валута. Освен това те могат да бъдат национални и международни.

Кредитна карта без трудов договор

Всяко неприятно финансово състояние може да бъде преодоляно с помощта на кредитна карта. Опцията кредитни карти за безработни ви осигурява сума пари, която можете да използвате, както сметнете за добре. По всяко време може да възникне непредвидена ситуация, в която да се нуждаете от пари. Може би детето ви е забравило, че е предложило да направи парти с торта за целия клас или вашата пералня се е повредила. Може да ви се отдаде възможност да заминете за дългоочаквано пътешествие или пък се разболеете и трябва да купите по-скъпи лекарства, отколкото сте предполагали. За всички подобни ситуации можете да използвате кредитната карта.

Свързани теми:  Справки на кредит

Бърза онлайн кредитна карта

Каквито и да са причините за кандидатстване за кредитна карта, трябва да внимавате как използвате тези пари. Всеки път, когато използвате кредитна карта, купувате неща с пари назаем, на които понякога трябва да платите лихва. Следователно трябва да се уверите, че харчите парите отговорно, дори и да нямате несигурно финансово състояние. Като се има предвид, че част от минималното плащане ви се предоставя всеки месец, вие сте склонни да харчите все повече и повече, и да задлъжнеете прекомерно. Кредитната карта трябва да се използва само, когато имате спешна нужда от нещо, когато трябва да замените повреден електроуред или когато останете без пари в банковата си сметка и ви трябват спешно.

Ние сме иновативна платформа, която позволява сравнение на бързите онлайн заеми, достъпни на българския пазар. Освен това ние не само предоставяме подробна информация за нашия списък с налични бързи заеми, но даваме и много полезни съвети и насоки на страниците на нашия блог.

Вижте още

Как да погася няколко бързи кредита

Ева Гроздева

Струва ли си да изплатите личен заем по-рано?

Ева Гроздева

Какво не знаете за бързите кредити?

Емил Петров