Финанси

Договор за частен заем

Интересувате ли се от договор за частни лица?

В договора за частен заем на първа страница в горния десен ъгъл в квадратна рамка преди табличната форма на индивидуалните условия трябва да бъде посочена пълната стойност на кредита в проценти годишно.

Частен заем: как работи и какво трябва да знаете за заем от фирма?

Остава ви една седмица до заплата, а парите са ви спешни необходими и то още днес. Нямате спестявания, а и приятелите не могат да ви помогнат. Струва ли си да вземете бърз онлайн кредит и какво трябва да знаете за него?

Първо, решете дали ситуацията ви наистина е толкова критична, че трябва да вземете пари назаем, за да я разрешите.

Второ, оценете възможностите си: взетите назаем пари трябва да бъдат върнати и дори с лихва. Ще успеете ли да погасите заема навреме, без много щети за бъдещия бюджет?

Да имате спешна нужда от пари и да мислите за заем е често срещана ситуация. Бързият онлайн кредит е ефективен и лесен начин за решаване на временен финансов проблем. Важно е само да отговаряте на няколко условия.

Свързани теми:  Основни аспекти на кредитния анализ

Как да сключа договор за частен заем?

Договор за частни лица може да сключите, ако отговаряте на следните условия:

  • Можете да представите доказване на доход в стабилна и редовна форма. Фирмите признават не само доходи от заплати, но и от пенсии, авторски права, обезщетения за безработица, прехвърляне на права за ползване на недвижим имот (въз основа на договор за наем), доходи от залог на недвижим имот и т.н .;
  • Ако сте достигнали законна възраст за получаване на онлайн заем. Възрастта, изисквана от небанковите компании, които отпускат заеми понякога е по-висока от 18 години (някои компании имат по-висока възрастова граница, например 21-23 години, за да могат клиентите да се възползват от частен заем;
  • Законното пребиваване, адресната регистрация в България и българското гражданство са условия, без които не може да се получи онлайнзаем за физически лица;
  • Трябва да предоставите на фирмата лични данни за вашата банкова сметка и номера на вашия мобилен телефон, когато кандидатствате за кредит.

Вижте още

В каква валута да държим спестяванията си през 2024 г.?

Valeria

Кредити за пенсионери: Какво трябва да знаете

Ева Гроздева

Как да избегнем кредитите с прекомерно дълъг срок

Ева Гроздева