Спорт

Как да си видите паролата на Facebook от телефона

Ако сте забравили паролата си за Facebook или просто искате да я видите, за да я промените, можете да го направите директно от телефона си. Ето как:

  1. Отворете приложението Facebook на телефона си.Натиснете върху иконата с три точки в горния десен ъгъл.Изберете “Настройки”.Превъртете надолу и изберете “Защита и вход”.Докоснете “Промяна на паролата”.
  2. Тук ще видите текущата си парола. Ако искате да я промените, просто въведете нова парола два пъти и след това докоснете “Запазване на промените”.Ако не можете да видите паролата сиАко не можете да видите паролата си, защото не сте влезли в профила си с телефона си, можете да опитате да я нулирате. За да направите това, отидете на уебсайта на Facebook и кликнете върху връзката “Забравена парола”. След това ще трябва да въведете имейл адреса или телефонния си номер, свързани с профила си. Facebook ще ви изпрати имейл или SMS с инструкции как да нулирате паролата си.ВажноНе забравяйте да промените паролата си, ако сте я видели на телефона си. Това ще помогне да защитите профила си от неоторизиран достъп.Съвети за сигурностЗа да защитите профила си във Facebook, е важно да използвате силна и уникална парола. Паролата ви трябва да бъде поне 12 символа дълга и да включва комбинация от букви, цифри и символи.Можете също така да активирате двуфакторно удостоверяване за профила си във Facebook. Това ще добави допълнителен слой сигурност, като изисква да въведете код от 6 цифри от приложението си за удостоверяване всяка, когато влизате в профила си от нов компютър или устройство.
Свързани теми:  Какво е търговски кредит?

Вижте още

Как да си направя втори профил във Facebook

joana

Как да си направим сайт

joana

Кога се плаща данък сгради

joana