Спорт

Как да си направя втори профил във Facebook

Facebook позволява създаването на един личен профил на човек. Въпреки това, има случаи, в които може да се наложи да имате и втори профил. Например, ако искате да използвате Facebook за професионални цели, може да искате да имате отделен профил за това. Или, ако искате да имате отделен профил за игри или други дейности, които не искате да споделяте с всичките си приятели.

Ето как да си направите втори профил във Facebook:

  • Отидете на уебсайта на Facebook и кликнете върху “Регистрирай се”.Въведете своето име, фамилия, имейл адрес и парола.Изберете дата на раждане и пол.Въведете телефонен номер (не е задължително).Прочетете и приемете условията за ползване на Facebook.Кликнете върху “Създай акаунт”.
  • Ще получите имейл за потвърждение на адреса си. След като кликнете върху връзката в имейл адреса, вашият профил ще бъде активиран.След като вашият профил е активиран, можете да започнете да го използвате. Можете да промените потребителското си име, снимката на профила си и други настройки.Ето някои съвети за създаване на втори профил във Facebook:
  • Използвайте различен имейл адрес от този, който използвате за първия си профил.Използвайте различно потребителско име и парола.Изберете различна дата на раждане и пол.Не добавяйте приятели от първия си профил.
  • Facebook има политика, която забранява създаването на повече от един личен профил на човек. Ако Facebook забележи, че имате повече от един личен профил, може да затвори един от тях.Защо да имате втори профил във Facebook?Има много причини, поради които може да искате да имате втори профил във Facebook. Ето някои от тях:
  • Професионални цели: Ако искате да използвате Facebook за професионални цели, може да искате да имате отделен профил за това. Така можете да отделите личния си живот от професионалния си живот.Игри: Ако искате да имате отделен профил за игри или други дейности, които не искате да споделяте с всичките си приятели, можете да създадете втори профил за това.Съдържание, което не искате да виждат всички: Ако искате да споделяте съдържание, което не искате да виждат всичките си приятели, можете да създадете втори профил за това. Например, ако искате да споделяте политически мнения или други чувствителни теми, можете да създадете втори профил за това.
  • Разбира се, дали да имате втори профил във Facebook е лично решение. Ако решите да създадете такъв, не забравяйте да следвате правилата на Facebook.

    Свързани теми:  Религиозни православни икони и тяхното значение

    Вижте още

    Как да изберем идеалното спално бельо

    Ева Гроздева

    Как да наредя кубче на Рубик

    joana

    Как да изпратя локация

    joana