Любопитно

Как да си направим “Направи си сам” органайзер за обувки: 4 готини, забавни проекта

Как да си направим "Направи си сам" органайзер за обувки

Интересувате ли се как да си направите органайзер за обувки?

Имате ли проблем с обувките? Разхвърлят ли се обувките ви в гардероба и нямате ли къде да ги сложите, освен на пода или на безкрайния поток от закачалки? Изглежда, че е време за органайзер за обувки “Направи си сам”! Създаването на собствен органайзер за обувки “Направи си сам” е лесен начин да увеличите пространството в гардероба си и да разчупите визуалната монотонност на всички тези еднакви кафяви ботуши. Прочетете нататък за четири забавни и лесни начина да създадете органайзер за обувки “Направи си сам”, който да отговаря на конкретните ви нужди. Продължавайте да четете, за да научите повече за всеки вариант, както и идеи за това къде да намерите материали и какво можете да направите, ако не разполагате с място за конструиране. С тези съвети и трикове няма да ви се налага да се борите отново със смачкани обувки.


Какво е органайзер за обувки?


Органайзерът за обувки е прост начин да поддържате обувките си подредени и без следи от изтъркване и прах. Можете да намерите органайзери за обувки в различни стилове и материали – от пластмаса до плат. Органайзерът за обувки е идеалното място за съхранение на обувките, когато не са на краката ви. Той може да се използва за организиране на различни обувки, включително обувки на висок ток, маратонки, сандали и други. Органайзерът за обувки може да ви помогне да поддържате обувките си спретнати и подредени, което улеснява намирането им, когато бързате.
Ако търсите лесен начин да организирате обувките си, организаторът за обувки определено е добро начало.

Свързани теми:  Кой направил е цветята?

Аутлет за обувки

Можете да съхранявате сандалите си на етажерка за обувки или да създадете лесен за използване държач за сандали с парче плат или мрежа. Можете също така да използвате декоративна кошница или кутия върху нисък рафт, за да съхранявате сандалите си.
Ако имате високи токчета, можете да ги съхранявате на рафт или в чекмедже, в зависимост от вида на токчето. Токчетата с дебел или здрав ток ще паснат по-добре в чекмедже, докато токчетата може би ще са по-добри на рафт. Като алтернатива можете да ги съхранявате в платнена торбичка за обувки или в кутия.
Ако имате много спортни обувки, можете да използвате декоративна кутия или кошница на нисък рафт, за да ги съхранявате. Ако имате много други видове обувки, може да помислите за етажерка за обувки. Можете да намерите етажерки за обувки, които са предназначени за специфични видове обувки, като обувки с токчета или спортни обувки, или можете да използвате етажерка за по-общо ползване.

Доставка за обувки

Ако имате много обувки на висок ток или други много деликатни обувки, може да помислите за съхранението им в картонени кутии. Можете да намерите кутии, предназначени специално за обувки, или да използвате обикновени кутии. Ако използвате обикновени кутии, не забравяйте да ги подредите с хартия или плат, за да предпазите обувките си от изтъркване. Можете също така да използвате пластмасови кутии за съхранение на обувките. Ако използвате пластмасови кутии, можете да ги етикетирате, за да знаете точно какво има във всяка кутия.
Ако имате много спортни обувки, можете да ги съхранявате или в картонени кутии, или в пластмасови кошове. Спортните обувки са склонни да миришат доста силно, така че съхраняването им в кутии или кошове ще помогне да се намали миризмата.

Свързани теми:  Разбиране на разликата между PVC дограма за дома и други помещения

Направи си сам кутии за обувки

Ако искате по-декоративна кутия за обувки, можете да използвате плат или хартия, за да създадете своя собствена кутия за обувки “Направи си сам”. Ако използвате плат, можете дори да използвате покрити с плат щипки, за да закрепите обувките в кутията. За хартиена кутия за обувки можете да използвате декоративна хартия и лепило, за да създадете кутията. Хартиените кутии за обувки са лесни за персонализиране и можете да използвате всеки модел или цвят, който желаете, така че можете да направите толкова, колкото ви трябват.
Можете също така да използвате дървени кутии за съхранение на обувките си. Дървените кутии са чудесен вариант, ако искате нещо, което е по-декоративно и дълготрайно от хартиените кутии. Дървените кутии също така са по-лесни за персонализиране от кутиите от плат, тъй като можете просто да нарисувате или изрисувате дизайни върху тях. Можете да намерите дървени кутии в магазините за занаяти или онлайн.

Peyka за обувки

Ако имате много обувки с висок ток, можете да използвате дърво за обувки, за да ги предпазите от изцапване и да им помогнете да запазят формата си. Можете също така да използвате дървото за обувки, за да помогнете на други видове обувки да запазят добрата си форма. Можете да използвате дървото за обувки самостоятелно или в комбинация с кутия или рафт. За да използвате дървото за обувки самостоятелно, поставете дървото за обувки в обувката и след това поставете обувката на рафт или в кутия.
Ако имате много спортни обувки, можете да използвате торбичка за обувки, за да ги предпазите от миризми и оскъдяване. Можете да използвате торбичка за обувки самостоятелно или с кутия или рафт. За да използвате торбичка за обувки самостоятелно, поставете торбичката вътре в обувката и след това поставете обувката на рафт или в кутия.

Свързани теми:  Онлайн казина с бонус без депозит

Кука за обувки на стената

Ако искате да окачите маратонките си на стената, можете да използвате голяма декоративна кука. Можете също така да използвате по-малки куки, като тези, използвани за окачване на палта, за да окачите отделни чифтове обувки. Можете да използвате и декоративни пирони или кукички, за да окачите токчетата си на стената. Ако искате да изглеждате още по-декоративно и стилно, можете да използвате командна кука. Този вид кукички са наистина здрави и могат да издържат до 7 кг! Можете също така да използвате закачалка за обувки, за да организирате всичките си обувки. Те се предлагат в различни стилове и размери, така че можете да си вземете такава, която да пасне идеално на обувките ви!


Заключение


Обувките са най-добрият приятел на едно момиче, но подреждането им може да е трудно. Следвайте тези съвети, за да поддържате обувките си в отлична форма, чисти и лесни за намиране. Има много начини да съхранявате обувките си, за да запазите добрия им вид за по-дълго време – от създаването на “направи си сам” органайзер за обувки с дървени кутии до използването на дървета за обувки, за да запазите петите си в добра форма.

Вижте още

Качествени матраци – ключът към добро здраве и комфортен сън

Емил Петров

Бизнес инвеститори – как да ги открием. Какво представляват бизнес ангелите и можем ли да разчитаме на такива за проектите ни?

Емил Петров

Как да възстановя Viber

Емил Петров