България Здраве и красота Любопитно

За природата и любовта към пчелите

След като оставят суетата на градският живот през 2018 година Тихомир Динев и Вероника Илиева започват своето приключение с пчеларството с усмивка на лицата си. Техният мед е направен с грижа и преданост, както пчелите са го създали. Тяхната мисия е да произвеждат продукти, които са полезни за хората и екологично устойчиви, като същевременно се грижат за благоденствието на пчелите, като са осведомени колко важни те са за баланса в природата.

Обичта към пчелите и знанието как да да грижат и отглеждат пчели идва и от опита на родителите на Вероника, Йорданка и Генчо, които се занимават с отглеждането на пчели от далечната 1984 година.

Разбира се да гарантират най-доброто отглеждане за своите пчели, Тихомир и Вероника са завършили и пчеларски курсове и са разширили знанията си чрез пчеларска литература. След живота в столичния град София, те тихо се преместват на село.

В момента те управляват два пчелина, един в село Стефаново с регистрационен номер 2414-0222 и друг в село Кондофрей с регистрационен номер 2422-0066, община Радомир, област Перник. Разнообразието на растителността в Радомирската котловина и планините Колош и Голо бърдо осигурява на пчелите изобилие от нектар и позволява им да се справят с планинския климат на височина над 650 метра надморска височина.

Свързани теми:  Как се става инфлуенсър?

И понеже пчелните продукти са истински благи дарове от природата, те приготвят и красиви кошници с пчелните си продукти, готови за подаряване, с които да очароват близки и познати, с повод и без повод, защото вярват, че поднасят нещо полезно, здравословно и радост на окото .

Ако искате и вие да се насладите на тези благи дарове от природата, пишете им, и те с радост ще ви ги доставят, а те ще ви гарантират, че медът, който предлагат е натурален и качествен, без добавки и примеси!

пчелни продукти

Вижте още

Как да си набавя витамин D: съвети и източници

Емил Петров

Какво е CBD

Емил Петров

Вярно ли е, че хазартът, основан на умения, е предпочитан от хората с по-висок коефициент на интелигентност

Ева Гроздева