Любопитно

Какви са най-популярните идеи за коледно парти тази година?

Коледата е време за време, прекарано с любимите хора, положителни емоции и топли чувства. Време е обаче и за забавление. Коледното парти е едно от най-вълнуващите събития в годината, а организацията му започва още от първите есенни дни.

Ако искате да организирате незабравимо и забавно коледно парти за вашите близки и далечни приятели, роднини или пък събиране с колеги и служители, то има някои идеи, които ще оставят гостите ви без думи. Кои са най-популярните идеи тази година? Научете от Travel Management.

Дрескод

Все по-популярни в света на фирмените мероприятия, включително коледните партите, са тематичните тоалети и поставянето на дрескод. Задайте тема, която всеки присъстващ да следва. Това ще внесе не само забавни емоции, но и ще сплоти служителите, като ги накара да се чувстват част от едно цяло.

Освен това, предварителната подготовка, като поставен дрескод, засилва ангажираността на присъстващите със събитието.

Тема и цялостен сценарий

Може да направите коледното парти тематично, които следват следния тип идеи:

  • оригинални – организирайте коледната приказка до съвършенство. Помислете за важните неща и обърнете внимание на дребните детайли. Включете тематично облекло и поставете условие служителите да се преобразят като Дядо Коледа, Снежанка, джуджетата, елфите, а защо не и елените? Партито ще бъде незабравимо;
  • нестандартни – все по-популярни са мероприятията, които следват нетрадиционен стил, като австралийски, при който тематиката за зима е заменена с летни мотиви. Това внася по-модерно възприятие за празника и асоциира с топлите дни, плажовете, пътешествията и други. Хавайски мотиви, цветя на косата, по-екзотични облекла и подходящи декори – обстановката и атмосферата на коледното парти значително ще се разчупи.
Свързани теми:  Как да вляза в TikTok

Друг вариант, който от Travel Management споделят, е възможността за пресъздаване на абитуриентския бал. Създайте обстановка, напомняща за училище. Това ще внесе носталгия по изминалите години и препратки към младостта и тийнейджърския период. Добавете и доза загадъчност – задължителен аксесоар, прикриващ самоличността ви, под формата на маска.

Това са само част от популярните за тази година възможности и сценарии, които да превъплътите във вашето парти.

Приз в различни категории

Забавна идея, която е популярна през текущата година, е имитация на наградите “Грами”, “Оскар” и други световноизвестни събития. Създайте предварително въпросник за гласуване с призове за различни номинации и възможни имена на служителите – Най-добър костюм, Най-уникална цялостна визия, Най-много заслуги, Най-малко закъснения за работа и други.

Отличете печелившите по време на празничното събитие и раздайте награди. Нека подаръците в игрите бъдат запазени в тайна – добавете доза изненади.

Вижте още

Колко трябва да е кислорода в кръвта?

Емил Петров

Скрито послание: Променете представите си за поднасянето на подаръци

Емил Петров

Как да почистваме и възстановяваме винтидж мебели: 3 прости стъпки за постигане на желания вид!