Здраве и красота

Дамските парфюми на Azzaro са пленителни и жизнерадостни

Модният бранд Azzaro навлиза в сферата на парфюмите през 1975 година, а първото лансирано ухание е ароматът за жени Azzaro for Women. От тогава до днес са представени десетки предложения за жени, които изкушават сетивата. Дамският уханен каталог на Azzaro е богат и разнообразен. Всяка дама може да открие парфюм Azzaro, който по най-добрия начин да подчертава очарованието и харизмата ѝ и да засилва влиянието ѝ върху околните. Независимо дали се подготвяте за работното ежедневие в офиса, за лежерна разходка с приятели или за специален повод, може да откриете в каталога на Azzaro най-подходящото ухание, което да постави подобаващ акцент на визията и излъчването ви.

Уханната линия Azzaro Wanted Girl е вдъхновена от женската красота и чар

Началото ѝ е поставено през 2016 година, 13 години след смъртта на Лорис Азаро, но е вдъхновена от неговия хедонизъм и младежки дух. Ароматите Azzaro Wanted Girl преливат от багри, красота и съблазнителност. Дамата Azzaro Wanted добре съзнава своята пленителност, тя обича да ръководи съдбата си и непрекъснато предизвиква себе си. Животът ѝ е игра, в която тя държи да побеждава. Мъжете я обожават, а жените ѝ завиждат – това е огнената дама Azzaro Wanted. Парфюмът й е блестящ, дързък и запомнящ се, точно като нейната личност. Флаконът напомня едновременно на цвете и ръчна граната, което се асоциира със силата на жената да съблазнява и покорява с фин и деликатен чар.

Свързани теми:  Какво представлява "пролетната умора"?

Дамската уханна линия Azzaro Wanted включва парфюмите Azzaro Wanted Girl, Azzaro Wanted Girl Tonic и Azzaro Wanted Girl By Night.

Ароматите от колекцията Mademoiselle Azzaro носят пленителна женственост и парижки шик

Дебютното ухание от колекцията е представено през 2015 година и е проектирано от Karine Dubreuil-Sereni. Сочният флорално-плодов аромат се открива с нотки праскова и цвят мандарина, последвани от божур, жасмин и портокалов цвят в сърцевината. Финално впечатление за уханието формират дървесни нотки, съчетани с ирис.

Всеки аромат от колекцията Mademoiselle Azzaro отразява различен Париж. Следват L’Eau Très Charmante със сладки, цветни нотки на касис и божур, L’Eau Très Florale с флорален, пролетен аромат и L’Eau Très Belle с наситено романтично и толкова френско ухание, включващо виолетови макарони, касис и дива роза.

Всички аромати от колекцията на Azzaro – Mademoiselle, насърчават дамите да демонстрират своята пленителна женственост, да бъдат непринудени и естествени и да се наслаждават на живота.

Всеки парфюм на Azzaro напомня: “Време е да сияеш!”

Самият създател на бранда Лорис Азаро вярва, че “животът е безкрайно лято” и трябва да се наслаждаваме на всеки миг. Хедонистичният му светоглед е вплетен във всички ухания на Azzaro, както за жени, така и за мъже. Лорис Азаро е убеден, че трябва да блестим и да се наслаждаваме на всеки миг в живота си, сякаш е последен и е важно да оставим следа!

Свързани теми:  За природата и любовта към пчелите

Вижте още

Как да използвате балсама за устата: Какво трябва да знаете

КРАСОТАТА ОТВЪТРЕ НАВЪН

Valeria

Какви витамини е най-добре да пием през зимата и в сезона на грипа

Valeria